Bieniol Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Witam :) Mam takie pytanie: czy jest możliwość (jakiś skrypt czy coś w tym stylu), żeby stronka od razu otwierała się w trybie pełnoekranowym? Chodzi mi oczywiście o html :) Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Dla dobra odwiedzajacych strone sugeruje Ci zrezygnowanie z tego pomyslu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Wiem, czym to grozi (dla odwiedzających), ale to nie dla mnie :) I dlatego chciałbym sie dowiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 <script language="JavaScript1.2"><!--window.open('abc.htm', 'Abc', 'fullscreen=1');//--></script> Masz w JavieScript'cie. Może Ci się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...