Skocz do zawartości
Horadrim

Potrzebna Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Oturz zaistniał problem.Mam Kłopoty z zawieszaniem i resetowaniem się kompa.Zachodzi to w niekontrolowanej (obojętnie kiedy).Najczęściej jak gram w gry typu Unreal2004.Myślę,że to może być spowodowane złym zasilaczem:Tracer 4Life 400W lub niestabilnej pracy procesora.Dodam,że procek może być ukruszony,niemam pewności,że jest.Potrzebna mi natychmiastowa pomoc poniewarz jak jusz kończyłem pisanie posta to jak zły niepozwolił mi na to :cry: .Temperatura proca waha się normalnie 40* w stresie do 48.

Edytowane przez Horadrim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieslyszalem zawiele dobrego o tych zasilaczach :sad:

Musisz podac jakiego masz kompa bo tak cieszko cos powiedziec.

Hmm, 48 stopni to na mocno zakurzonym coolerze nie problem nawet na niepodkreconym kompie :wink:

Mierzyles napiecia miernikiem?

Jak cos pozycz zasilacz u siasiada i sprawdz :)

Ja tawiam na zasilke :wink: I napisz jaki masz konfig :wink:

Edytowane przez gent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amd 1800+.384ddr (256,400mhz.128,300mhz).Radeon 9250 128mb,128bit.Ecs L7S7A2.Noi tego Tracera 4Lifa 400W.

Czyli stawiasz na zasilacz tak ?? A powiem coś ci. Wcześniej miałem Megabajta 300W i dało sie na nim grać aż 3 lata,Wkońcu kupiłem ten i zaczeło sie to,Mam 2 powody albo zasilacz albo procek.POMURZCIE.

Edytowane przez Horadrim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi