Horadrim Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Witam Oturz zaistniał problem.Mam Kłopoty z zawieszaniem i resetowaniem się kompa.Zachodzi to w niekontrolowanej (obojętnie kiedy).Najczęściej jak gram w gry typu Unreal2004.Myślę,że to może być spowodowane złym zasilaczem:Tracer 4Life 400W lub niestabilnej pracy procesora.Dodam,że procek może być ukruszony,niemam pewności,że jest.Potrzebna mi natychmiastowa pomoc poniewarz jak jusz kończyłem pisanie posta to jak zły niepozwolił mi na to :cry: .Temperatura proca waha się normalnie 40* w stresie do 48. Edytowane 20 Marca 2006 przez Horadrim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Nieslyszalem zawiele dobrego o tych zasilaczach :sad: Musisz podac jakiego masz kompa bo tak cieszko cos powiedziec. Hmm, 48 stopni to na mocno zakurzonym coolerze nie problem nawet na niepodkreconym kompie :wink: Mierzyles napiecia miernikiem? Jak cos pozycz zasilacz u siasiada i sprawdz :) Ja tawiam na zasilke :wink: I napisz jaki masz konfig :wink: Edytowane 20 Marca 2006 przez gent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horadrim Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Amd 1800+.384ddr (256,400mhz.128,300mhz).Radeon 9250 128mb,128bit.Ecs L7S7A2.Noi tego Tracera 4Lifa 400W. Czyli stawiasz na zasilacz tak ?? A powiem coś ci. Wcześniej miałem Megabajta 300W i dało sie na nim grać aż 3 lata,Wkońcu kupiłem ten i zaczeło sie to,Mam 2 powody albo zasilacz albo procek.POMURZCIE. Edytowane 20 Marca 2006 przez Horadrim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...