mentos23 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Witam nie moge nigdzieznaleźć Instrukcji do MSI 6330 K7T PRO mainboard., w necie żadnych skanów szukałem google i nic, może ktoś z was posiada ? A po co mi, no więc, podłączyłem procka do płyty głównej taśmy zaslilacz itd itp bo głupi nie jestem, ale zażyło mnie że w rogu na dole jest szereg bolców do włącznika na obudowie , lampki itp. Chciałem podłączyć analogicznie jak na drugim moim kompie, ale tam jest płytka asusa, na dobrą sprawe to podłanczał bym na chybil trafił ale boje się że płyte spale. Więc pytanie jest jak to podłączyć i czy w ten sposób moge spalić płyte, może to jest banalny temat, ale naprawde nie wiem bo pierwszy raz podłanczam mainborda do obudowy, tak to zawsze się bawiłem juz gotowcem, co najwyżej procka zmienieałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Łap : http://www.msi.com.tw/program/support/manu...P=Archives&ID=1 Tam znajdziesz manual do twojej płyty msi 6330 lite lub LE3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos23 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 A no dzieki jest tam wszystko. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...