-==MORDI==- Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Tak jak w temacie Adapter HDD 2.5'' ---> 3.5'' Jak zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Na forum matrax.net bylo pare razy omawiane jak cos takiego zrobic i z czego. Poszukaj tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Lub kup koszt naprawdę niewielki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nie wiem czy niewielki: na allegro sprzedaja przejsciowki po 11zl do motki E398. No chyba ze nie musisz miec 4 pinowej, wtedy faktycznie koszt przejsciowki jest niewielki, raptem kilka zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 jest sens sie bawic jak taki adapter 2,5-->3,5" kosztuje 4-5zł??? ja kupiłem za 4zł i 35gr przecież to jedno piwo mniej w pubie. chyba że bardzo chcesz miec satysfakcję z własnej roboty, chociaż w tym przypadku to nie ma raczej sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...