dil_strz Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Prosze was o wszelkie opinie o tym rodzaju matrycy (i o jego realizacjach, np w HP 6125). Wydaje mi sie to ogromna rozdzielczoscia jak na 15", nie utrudnia to pracy przy normalnych zadaniach w windows itp? Czy to, ze jest 2 razy wiecej pikseli, jakos znacznie obciaza system? Odpowiadaja mi duze rozdzielczosci, ale nie wiem, czy na takiej jeszcze w ogole bedzie cos widac..? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M_ Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Prosze was o wszelkie opinie o tym rodzaju matrycy (i o jego realizacjach, np w HP 6125). Wydaje mi sie to ogromna rozdzielczoscia jak na 15", nie utrudnia to pracy przy normalnych zadaniach w windows itp? Czy to, ze jest 2 razy wiecej pikseli, jakos znacznie obciaza system? Odpowiadaja mi duze rozdzielczosci, ale nie wiem, czy na takiej jeszcze w ogole bedzie cos widac..? Pozdrawiam A dlaczego nie? Rozdzialka zalezy od wielkosci pixela. Zbyt male czcionki? Windows umozliwia zmiane wielkosci ikon i czcionek. Jakis jeszcze problem widzisz? Systemu ci to nie obciaza (to nie gra). Obraz wyrazniejszy. Wyluzuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Wg mnie do pracy i do czytania ebookow to chyba najlepsza opcja: http://img273.imageshack.us/my.php?image=155zn.jpg http://img273.imageshack.us/my.php?image=125tj1.jpg Edytowane 21 Marca 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Moim zdanie trzeba taka matryce ogladnac w realu i sobie pouzywac pare minut.Teraz jak siadam przy kompie z nizsa rozdzielczoscia niz sxga+ wydaje mi sie ze miejsca jest za malo.Natomoiast wielu moim znajomym wydaje sie ze na mojej matrycy wszystko jest za male. Nie mozna jednoznacznie odpowiedziec czy ci przypadnie go gustu,bo to twoj gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dil_strz Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Dzieki za odpowiedzi i za zdjecia. Chyba bede jednak musial sobie to poogladac na zywo. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Wszystko zależy od tego, z jakimi aplikacjami pracujemy, jak bardzo są one "pulpitożerne". Oprócz tego ważny jest wzrok, osoby ze słabszym wzrokiem mogą odczuwać dyskomfort, jeśli znaki b ędą zbyt małe. Pewną radą jest zmiana wielkości czcionki w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...