GGTA Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 http://chimera.techguru.pl/index.php?mode=rank&who=Author moj wynik XD - mojego super sprzetu w tym tescie - im mniej tym lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) http://chimera.techguru.pl/index.php?mode=rankking demek_tewak.pl to ja tylko nie wiem na podstawie czego jest ten ranking... wyniki z tylka....mam 40k straty do fx55 a 40k straty do mnie ma xp 1800mhz wiec ..... Edytowane 21 Marca 2006 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGTA Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 wyniki nie z tylka tylko to matematyczna wydajnosc proceosra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 dziwny bench zależy tylko i wyłącznie od taktowania cpu ale co tam mam 2 miejsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) mnie smieszy obiektywnosc tego bencha :) a xp 2340 mhz lepszy niz moj p4 3750mhz? w zyciu reszty juz komentowal nie bede Edytowane 21 Marca 2006 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Przy podbnych taktach procka jak biegi (rozumie mze testa robiles na 8*335) i lepszych pamieciach mam 10k mniej :lol: Chyba ze 3ba winde optymalizowac pod chimere jak pod spi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Kurde jakim cudem koleś na Asrocku i 2,4GHż ma szybszy CPU do Venice 2,8GHz na DFI ?! W ogóle nie rozumiem zasady działania tego Bench. Edytowane 26 Marca 2006 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...