midi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam wszystkich. Chciałem poznać waszą opinię na temat tego notebooka FS Amilo Pro V2065. Jestem laikiem w tej kwestii, a chciałem zakupic jakiś przyzowity sprzęt w cenie do 4000 zł lub delikatnie ponad( 100 - 150zł ). Moje zdolności korzystania z googla ostatnio chyba po[gluteus maximus]dły bo nie mogę nigdzie znaleźć żadnego testu tego lapa. Konfiguracja którą wybrałem to: Pentium M 735A (1,7 GHz) / Intel 915/ TFT15.4" WXGA / ATI RADEON X300 128MB (64MB dedicated/64MB shared) / 512 DDR2 533 MHz RAM / 60GB HDD SATA / DVD/+R/+-RW DL /GBLAN/ WLAN b/g / 4xUSB2.0/ S-Video / SD/MMC/MS / 2,9 kg/ LINUX CD Może jest jakiś inny lap w tym przedziale cenowym który byłby lepszy. Poradźcie coś! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 podaruj sobie FS i kup HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 slyszalem od serwisanta, ze FS sa bardzo awaryjne i maja duzo zwrotow...rozejrzyj sie za inna marka. za taka cene nie bralbym tez pod uwage acera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) W temacie V-ek najlepiej pytac Haquima - ma o nich najwieksze pojecie.Czuję się wywołany :) Co do v2060 to jest dobry lapek ,ale pod pewnymi warunkami: jak zajmujesz się programowaniem,lub pracą biurową nie przeszkadza ci biała klawiatura nie masaz zamiaru się w nim grzebać nie masz superoka które odróżnia matryce z 262 tys kolorami od tych z 16,7mln Do większości normalnych zastosowań jest całkiem porządny sprzęt za znosne pieniądze , no i można jeszcze sobie popykać w gierki może nie na max detalach ale zawsze. Upewnij się czy ma dysk 5400 . Można dostać ten model już za 3900 z groszami. PS: HP z Centrino i kartą graficzną co ma choć trochę własnej pamięci , to w tej cenie w Polsce nie dostaniesz Edytowane 22 Marca 2006 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaswoj Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Jutro ma trafić w moje rączki pachnący nowością v2065 (512MB RAM) także będę w stanie za kilka dni conieco napisać - pewnie mało profesjonalnie bo to będzie mój pierwszy laptop ale o co nie zapytacie to postaram się odpowiedzieć. -- pozdrawiam Łukasz Wojciechowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midi Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Jutro ma trafić w moje rączki pachnący nowością v2065 (512MB RAM) także będę w stanie za kilka dni conieco napisać - pewnie mało profesjonalnie bo to będzie mój pierwszy laptop ale o co nie zapytacie to postaram się odpowiedzieć. -- pozdrawiam Łukasz Wojciechowski Fajnie. Ja będę dokonywał zakupu gdzieś około za miesiąc więc chętnie posłucham twojej opinii na temat sprzętu. Jeśli zakupujesz lapa w jakimś sklepie internetowym to chętnie poznam jego adresik. Może znasz jakieś zaufane i godne polecenia sklepiki??. Pozdrawiam Midi... Edytowane 24 Marca 2006 przez midi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...