Wojtas88 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Mam dostep do neta przez bezprzewodowe polaczenie na karcie RALINK'a RT2500 i mam polaczenie z innym kompem LAN na sieciowce pentagrama. Chce miec dostep do neta tez w 2 kompie, ale mam zablokowane udpstepnianie polaczenia. Chcialem podzielic to przez switch'a, ale jak to zrobic?? Kabel z anteny przykreca sie do Ralinka wiec jak to podpiac do switch, ewentualnie jakiego kupc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 na 1 udostepnij polaczenie przelacznik nie jest tu potrzebny co to znaczy " zablokowane udostepnianie" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas88 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Jak wlacze udostepnienie to wtedy net mi nie dziala, albo nawet nie chce sie polaczyc - o takie zablokowanie przez mojego wspanialego admina :mur: chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...