muszka15 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Kupiłem na allegro baterie do TARGi TN549 PRO II.Jest to bardzo stary laptop z pentiumem 1 i 16 mb ram.Bateria którą kupiłem działa w nim 1:50 h!!!!!!!Czy to możliwe??Gościu mówił że tą baterie kupił razem z notbookiem więc ma gdzieś 7-8 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Stary no mi rece opadly po prostu!! Czemu ma sluzyc ten topic? Co mamy ci odpisac? No skoro piszesz ze dziala 1:50 no to jest to mozliwe!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 ale mnie to troche dziwi.wszyscy trąbią ze baterie się tak szybko zużywają a ta działa 1,5h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 No i ok, no dziala tylko sie ciesz ze po tylu latach sprawuje sie tak dobrze ale czy to powod zeby az zakladac nowy topic!? Nie odpowiadaj bo to bylo pytanie retoryczne, zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...