lenek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam, mam taki problem, otóż nie mogę zmierzyć temperatury procka w swoim kompie. Zarówno AIDA oraz Everest nie pokazują żadnych temperatur, (pokazują wszystkie inne wartości tj. napięcia, opisy sprzętu itp., natomiast zakładka "czujnik" jest nieaktywna), czy dodatkowo trzeba cos przestawić w BIOSie żeby te programiki widziały temperaturę? proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adokit Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 no ale może napiszesz coś o tym jaki masz sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Tak jak w temacie: płyta Gigabyte K8NE, Sempron 3000+, winda XP Edytowane 21 Marca 2006 przez lenek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Gigabytki tak maja uzyj programu EasyTune do odczytania temperatur :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 everest powinien odczytac. Ale bios i te wszystkie programy bardzo przekłamują :/ zmierzysz sam to będziesz miał pewność ze taka jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Speedfan powinien zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT83 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Ja mam to samo z abitem. Speedfan - wszytko pokazuje. Edytowane 21 Marca 2006 przez Pan Jozek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Wielkie dzięki, właśnie odpaliłem Easy Tunera i odczytałem temperaturę procka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...