Szalony Ahmed Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Witam szukam już dluższy czas jakiejś ciekawej grafy. Moge kupic Gigabyte x600Pro 128r/128bit na pci-e lub coś innego i tanszego. Nie było by lepiej kupic identycznego radeona ale na agp ? Co myslicie o tym czymś http://allegro.pl/item93044884_karta_s3_de...d_ati_9550.html Pierwszy raz widze taką kartę, opłaca sie to brać ? Edytowane 21 Marca 2006 przez Szalony Ahmed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) tez jestem ciekawy co to za sprzet moze ktos sie wypowie, pewnie nic specjalnego B) Edytowane 21 Marca 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=192096 ten s3 jest cienki jak patyk, a karty na pci-e sa tańsze i wydajniejsze od tych na agp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ciekawe czy na tym X600pro dygnie mi TES oblivion ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Xen^ Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=192096 ten s3 jest cienki jak patyk, a karty na pci-e sa tańsze i wydajniejsze od tych na agp ;) 1/ s3 - mialem tej firmy grafy, faktycznie najszybsze nie byly, za to nie gryzly sie z plytami glownymi :) heh za to stery mieli tragiczne.. czytaj frustracje w grach :) Ale moze to poprawili.. jednak bym nie ryzykowal 2/ fakt karty na pci-e sa tansze 3/ wydajniejsze od agp? heh teoretycznie na razie tylko, roznice nie sa wielkie, gdy gry zaczna faktycznie wykorzystywac mozliwosci pci-e i bedziesz mial mobo typu Asus A8N32-SLI Deluxe z prawdziwym x16, to wtedy tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ciekawe czy na tym X600pro dygnie mi TES oblivion ? Dygnie i skona ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 3/ wydajniejsze od agp? heh teoretycznie na razie tylko, roznice nie sa wielkie, gdy gry zaczna faktycznie wykorzystywac mozliwosci pci-e i bedziesz mial mobo typu Asus A8N32-SLI Deluxe z prawdziwym x16, to wtedy tak :)nie pisałem o jakiejś kolosalnej różnicy :P Dygnie i skona ;pdobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Xen^ Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 nie pisałem o jakiejś kolosalnej różnicy :P Oki :) Ale lepiej wyjasnic bo gosc sie podjara.. i jeszcze zawalu dostanie potem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...