yuucOm Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 No własnie. Czy znacie jakich dobry emulator cd/dvd pod Win xp. Daemon tools odpada bo ma adware i jakoś mi sie nie podoba. Znacie jakiś "czysty" bez zadnych syfów, który nie instaluje zadnych toolbarów itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) deamon tools cos tam niby chce instalowac ale wystarczy sie nie zgodzic upss nie doczytalem skoro deamon odpada to jedyne co mi przychodzi to emulator z clona Edytowane 21 Marca 2006 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Alcohol 120%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Alcohol 52% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 d-tools jest spoko, adwary mozna wyłączyć z rzeczy - soft do nagrywania like nero 6/7 czy alcohol 120% mają wbudowane wirtuale- tylko cza to uruchomić. mimo wszystko - polecam najnowszy d-tools, naprawde nie ma lepszego softu, cza tylko uważać przy instalce i odznaczyć niepotrzebną opcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 A znacie coś takiego jak to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 nie slyszalem o tym, a poza tym to shareware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ja polecam ci alcohola (120% lub 52%) Z wirtuali to jeszcze jest Virtual Drive. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 co za problem odznaczyc podczas instalki deamon-tools zeby nie instalowal toolbarow... moim zdaniem najlepszy.. do tego free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ewentualnie znajdź sobie wersję 3.xx, któa byłą pozbawiona śmieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 alkochol albo deamon. oba sa dobre ale deamon bardziej mi sie podoba a ten smiesnzy pasek odznaczasz i po prosblemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...