Makthom Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam, znikło mi menu kontekstowe z alcohola- to któym można było moontowac obrazy... Teraz by zamontować za każdym razem muszę uruchamiać alcohola. Stało się to po instalacji nowszej wersji. Odinstalowywałem, zainstalowywałem ponownie (nawet starszą wersję), usuwałem wszystkie wpisy w rejestrze, gdzie było słowo alcohol i nic, brak rezultatu. W programie opcje są na pewno dobrze ustawione... Co może być źle i jak przywrócić to menu bez ponownej instalacji systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0o Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 witam, miałem podobny problem, zapewne instalowałeś wersje 1.9.5.3823, któregoś pięknego dnia chciałem sobie zamontować obraz prawym na napęd a tu zonk !, zaczełem nerwowo kilkać po windowsie, grzebać w opcjach alcohola i nic wkońcu reset i patrze pozycja w menu powróciła :? , potem jeszcze kilka razy zdarzało sie, że pozycja zamontuj obraz "nagle sie ulotniła" ale potem doszedłem do tego ze wystarczy "tylko" odpalić alcohola i zamknąć, a menu kontekstowe pojawi się ponownie :-P wydaje mi sie że to jest błąd w tym programie gdyż już kilku znajomych miało idenyczny problem z najświeższą wersją w/w programu, pozdro, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makthom Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 No to masz szczęście, bo u mnie to nie pomaga. Wątpię też, żeby wersja alkohola coś z tym miała wspólnego. Już kiedyś taką sytuację miałem, tyle, że instalowałem potem system także nie było problemu- teraz jednak tego nie mogę zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...