Nightwalker Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam Znalazłem aukcje z kamerka DV JVC, kamerka jest uszkodzona, gosc w aukcji napisal ze ma uszkodzona glowice i ze kamerka na LCD pokazuje "Zabrudzona Głowica" co to oznacza? oplaca sie to naprawiac? bo cena jest naprawde przystepna... Pozdravki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Jeśli gościowi nie chce się przejechać sprzętu kasetą czyszczącą i/lub przedmuchać sprężonym powietrzem to znaczy że kamera jest zdrowo walnięta. Najlepiej niech Ci poda kod błędu a ty zadzwoń so serwisu JVC i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Absolutnie nie kupuj tej kamery! Lepiej poszukaj czegoś "z wystawki". Ja kupiłem świetnego Panasonica za 320zł, oczywiście sama kamera bez akcesorii. Razem z całkowitym osprzętem (mocniejszy akumulator, 4 kasety, kabel DV, torba, statyw) wyniosło mnie to 490zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Kamerka 'stoi' aktualnie 150zł i jest 2 licytujących, niecały dzień do końca dlatego pytam czy warto ;] OK, spytam się o kod błędu - dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 i co kupiłes ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...