Pogi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Witam, Jest to moj pierwszy temat, post wiec prosze o wyrozumialosc, Chce sobie dokupic 3 czesci do komputera i mam na mysli te oto 3 czesci: 1. [939] Procesor AMD Athlon 64 3000+ BOX Venice 2. [AMD][939] Płyta Asus A8N-E 3. [PCIE] Karta Radeon X550 Sapphire 128MB OEM rad. 11062-05-10 Prosze o ocene Edytowane 21 Marca 2006 przez Pogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zaraz jakis mod albo admin zrobi Turbo że nie ten dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zjadles pytanie i szeguly, nikt Ci nic nie napisze bo niewiadomo o co chodzi a dotego zly dzial :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Prosze o ocene tych oto czesci z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casper96 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 sam mam w zamiara zastosowac te czesi w nowym kompie tylko zamiast karty tej biore x800GTO. z tego o sie doiadywalem to doradzali mi zmiane plyty na asrocka dual sata2, nie wie mczemu ale coz :P moze ktos mi to wyjasni bo tez jestem laikiem a poprostu nie hcec kompa z marketu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) @Casper96 ma racje na tej karcie raczej w nic nie zagrasz :) Zainwestuj wcos lepszego np. x800 gto :wink: Plyta jest ok, masz zamiar pograc w OC ? Edytowane 21 Marca 2006 przez gent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Masz jak wół dział 'Co kupić' po tem jak jest bardzo blisko tego działu nie rozumiem ludzi którzy zadają tu takie pytania wystarczy chwila rozejrzenia sie na forum (5 min) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 No racja, na tej grafice duzo nie porobie :) zamierzam sobie kupic X800GTO ale to dopiero musze wczesniej kupic zasilacz lepszy oraz ramy szybsze, niektorzy mowili mi ze plyta nie potrzebnie ma wejscie na 2 karty graficzne czemu? nie przyda sie ? Jak dokupie juz sobie ramy to moze po wakacjach dokupie sobie karte graficzna X800GTO a narazie bede musial wytrzymac z ta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 No racja, na tej grafice duzo nie porobie :) zamierzam sobie kupic X800GTO ale to dopiero musze wczesniej kupic zasilacz lepszy oraz ramy szybsze, niektorzy mowili mi ze plyta nie potrzebnie ma wejscie na 2 karty graficzne czemu? nie przyda sie ? Jak dokupie juz sobie ramy to moze po wakacjach dokupie sobie karte graficzna X800GTO a narazie bede musial wytrzymac z ta :)eeeeeej kolega: 1) Zasilacz to podstawa 2) Podaj konfig (kto niema w syg. to podaje caly) 3) DWIE TAKIE SAME,wspolpracujace ze soba, karty graficzne sa nazywane u ATI Crossfire :) (rozumiem ze chesz polaczyc x800 gto i x550 :D 4) Najpierw sie pytaj potem kupuj (na przyszlosc) 5) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 narazie dwoch grafik nie zamierzam podlaczac przynajmniej narazie, skontaktowalbym sie tylko ze malo $$$ jakbym mial wiecej to bym kupil lepsze wiadomo, dlatego bede staral sie powoli dodawac cos nowego bede mial w opisie co mam jak tylko przyjda czesci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASQ Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 sam mam w zamiara zastosowac te czesi w nowym kompie tylko zamiast karty tej biore x800GTO. z tego o sie doiadywalem to doradzali mi zmiane plyty na asrocka dual sata2, nie wie mczemu ale coz :P moze ktos mi to wyjasni bo tez jestem laikiem a poprostu nie hcec kompa z marketu http://egielda.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3137 Pytalem sie goscia czy juz dowiedzial sie co z ta grafika, i czemu tak mu sie robi, to powiedzial ze wyglada na to ze nie tylko u niego taki zestaw nie chce wspolpracowac ale tez u kilku innych ludzi. Tak wiec mozna trafic na modele x800gto i asusa a8n-e ktore nie beda chcialy ze soba wspolpracowac... ;\ Coz... sam sobie skladam taki zestaw, ale karta juz zamowiona wiec troche za pozno na zmiany planow ;)... Jakby co to dam znac jak nie bedzie chciala dzialac... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...