Skocz do zawartości
Gość Matyss91

Jakaś Rożnica?

Rekomendowane odpowiedzi

Abit ma większe możliwości regulacji V na CPU i mem chyba mem (chyba do 3,2V) pozatym AS8 zazwyczaj potrafi śmigać z wyższym FSB niż Asus...choć to róźnie bywa. Do Abita są jeszcze jakieś mody dzięki którym można jeszcze więcej wydusić z tej płyty...

Asus oficjalnie wspiera DC i 0.065... na Abicie niewiem czy wystartuje fajnie by było jakby ktoś sprawdził :) - oficjalnie ta płyta nie wspiera nowszych procków.

Jakby AS8 wystartował z DC to bymgo wzią w przeciwnymywpadku Asus. Jak będziesz w sklepie to spróbuj i masz tam jakiś znajomych to ich poprosić aby spróbowali odpalić tego Abit z DC...

Jak ktoś już próbował takiego połączenia to niech się podzieli wrażeniami...

btw. Jeszcze jakiś Asrock i GB mają płyty AGP + DDR 1 co obsługują CPU 0.065 na takim GB widziałem gdzieś Celka 5 GHz...

Edytowane przez Spookie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Matyss91

asrocka nie chce, złomu nie zbieram, to wziąśc tego Asusa?? A co do Abita to zabardzo u mnie w miesie go nie mozna dostac:) z tym asusem był problem ale go dzis o 17.30 wyczaiłem w sklepie a o 18 zamykali sklep, wiec kupuje go jutro razem z celeronem 2.53, mam zamiar pobawic się w oc:) Abita jedynie na allegro:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile kosztują tam te celki?

Ile wysyłka?

taki celek ustawiony na 5Ghz 24/7 .. uhh :P

aha - oczywiście że asus - p5p800SE - obsługuje większą ilość procków

Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi