Sushan Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam wszystkich bardzo proszę o pomoc bo mam dylemat co wybrać pod Ga-8n-sli Czy ma to być Pentium D 805 2,66 czy Pentium 4 620 2,80 Bardzo proszę o pomoc izgóry wszystkim dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekCzek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 hmm, ja stawiam na 805 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sushan Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Bardzo dziękuje a czy da się podkręcać na tej płycie głównej .aha a czy ktoś miał styczność z tym prockiem(Pentium D 805)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sushan Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 a czy to prawda że pentiumy d niedziałają na tej płycie lub żle działają prosze o pomoc !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSparrow Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 a czy to prawda że pentiumy d niedziałają na tej płycie lub żle działają prosze o pomoc !!!!!!Aby zobaczyć czy działają na tej płycie, wejdź na oficjalną strone Gigabyte`a i w zakładce support powinno pisać. Z tego co wiem, te procesory są obsługiwane przez 8N-SLI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...