Gość nairda Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam! Planuję zakupić monitor LCD 19" w cenie do 1500 i chciałbym poprostu dowiedzieć się czym się kierować przy wyborze konkretnego modelu - chodzi mi o jakieś parametry, funkcje, co powinien mieć, a czego nie. Monitor będzie używany do wszystkiego, więc ma być w miarę uniwersalny. Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Polecam lekturę LiNK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 A mógłbyś mi powiedzieć coś więcej o matrycy TFT ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 A mógłbyś mi powiedzieć coś więcej o matrycy TFT ?? TFT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Witam! Planuję zakupić monitor LCD 19" w cenie do 1500 i chciałbym poprostu dowiedzieć się czym się kierować przy wyborze konkretnego modelu - chodzi mi o jakieś parametry, funkcje, co powinien mieć, a czego nie. Monitor będzie używany do wszystkiego, więc ma być w miarę uniwersalny. Dzięki i pozdrawiam! Tysiąc razy były polecane konkretne modele w tysiącu tematach typu: "jaki LCD do 1500 PLN " i było mówione co jest istotne ... ja już nie mam sił: ACER AL1923- 1500 PLN, BENQ 1300 PLN - oba na matrycy MVA , z DVI , 8ms Edytowane 21 Marca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ja wiem jakie są modele do 1500 zł i jest ich sporo i różnią się dosyć znacznie parametrami w związku z tym moje pytanie o to, czym się głównie kierować przy wyborze. Jeszcze pytanie o TFT - w niektórych modelach nawet fajnych pisze poprostu że typ matrycy to TFT w związku z tym chodzi mi o to czy jest to lepsze od MVA , PVA, TN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ja wiem jakie są modele do 1500 zł i jest ich sporo i różnią się dosyć znacznie parametrami w związku z tym moje pytanie o to, czym się głównie kierować przy wyborze. Jeszcze pytanie o TFT - w niektórych modelach nawet fajnych pisze poprostu że typ matrycy to TFT w związku z tym chodzi mi o to czy jest to lepsze od MVA , PVA, TN. Zwykle oznacza to że matryca jest TN ( wstydzą się napisać ) czyli najgorsza jaka może być ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 polecam stronke www.mva.pl tam doczytasz sie wszystkiego czego potrzebujesz do podjecia decyzji odnosnie LCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Dobra stronka - dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 nie ma sprawy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...