Pako Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Nie moge właczyć funkcji TOP PERFORANCE w płycie głównej Gigabyte 7 vax. Podczas uruchamianie komputer sie zawiesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Widocznie pamięci nie wytrzymują.Jakie masz??Sprubuj troszke titmingo zwolnić to powinno się włączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 jak wyżej + najnowszy BIOS, może pomoże 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 jak wyżej + najnowszy BIOS, może pomoże 8)jak wyżej + troszke szczęścia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Nie moge właczyć funkcji TOP PERFORANCE w płycie głównej Gigabyte 7 vax. Podczas uruchamianie komputer sie zawiesza Bios na default + uruchom kompa + uruchom ponownie + Top Performance + i... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 CO NAJLEPSZE TO TA FUNKCJA MI DZIAŁAŁA , OSTATNIO RESETOWAŁEM BIOS , NO I SIE ZACZEŁO . Pamięci mam nie markowe 512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Przed resetowaniem miałem wersje biosy f4 , a teraz jest f5 i nierozumiem czemu .Co zrobiłem żle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 to pewnie przez te niemarkowe pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Daj najnowszy bios, ja na poprzednim nie mogłem wogóle właczyć top performance, miałem same zwisy, dopiero po flashowaniu pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...