pucha Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Otóż mam stałe łaczę pewnego providera w poznaniu i wszystko było dobrze dopóki nie zmieniłem sieciówki D-Link DRN 32 (była pożyczona) na karte tej samej firmy lecz z oznaczeniem DFE-538TX (karta z komisu - wygląda jakby cały czas leżała w pudełku).Po wymianie oczywiście podałem nowy adres ip karty. Postanowiłem ją odrazu przetestowac w cs'ie i było elegancko. Pingi miałem takie same jak inni qmple którzy mają tego samego providera.Lecz gdy nastała noc i wszystkie grzeczne dzieci juz spały, ja nadal grałem w cs'a :)) . Jednak ping już miałem wyższy niż inni qpmle (miałem 70-100 podczas gdy oni mają 30-40). I tu nasuwa sie moje pytanie czy to może powodować moja karta sieciowa?? Czy zmiana sterownikow pomoże ?? BTW: odrazu zaznaczam że ustawienia w grze mam takie same jak koledzy (rate, pushlatency itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Wszsytko jest możliwe :lol: Wez ta swoja sieciówke, pojdz do kolegi i sprawdz czy u niego tez sa takie zwalone pingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
putin Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Przed pójściem do kumpla radzę w pierwszej kolejności zmienic strowniki na nowsze. Sprawdzić czy to coś dało a później pojechać do kumla i u niego sprawdzić jak działa. Radzę także sprawdzić kartę kumpla u Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...