mArrAtoN Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Po dosc dlugim czasie zdecydowalem sie w koncu na rozpoczecie prowadzenia wlasnego techbloga B) Jak Wam sie podobaja poczatki ? Co warto dodac,usunac, zmienic (w topie dojdzie napis-tytul) ? mArrAtoN's techblog Planowana tresc artykulow to naturalnie komputery i inne powiazane z nim rzeczy, bardziej ciekawostki B) Aha, jezeli chodzi o tresc to jeszcze nie wszystko gotowe zeby wrzucac ;) Edytowane 22 Marca 2006 przez mArrAtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Jakies logo jest tez w planach ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Termin umieszczenia pierwszego ‘normalnego’ wpisu jest bliżej nieokreślony Nie ma to jak wiosenny zryw. Oby termin nieokreślony nie oznaczał... nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Nie ma to jak wiosenny zryw. Oby termin nieokreślony nie oznaczał... nigdy. Tez mam taka nadzieje ;) Powoli przymierzam sie do rozpoczecia jakiegos pisania :D Dorzucilem "logo" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Jak na razie to twój blog wygląda jak jeden z tysięcy innych, a tym bardziej nie przypomina jakiegoś bloga na temat komputerów. Mi twój lay przypomina bloga jakiejś nastolatki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Jak na razie to twój blog wygląda jak jeden z tysięcy innych, a tym bardziej nie przypomina jakiegoś bloga na temat komputerów. Mi twój lay przypomina bloga jakiejś nastolatki... :banana: I o to chodzi zeby nie wygladal jak jeden z tysiecy innych na temat komputerow. Lay w stylu retro to jest to B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...