misiex Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witam, Jak w temacie, co byście polecili do kupna a) Patriot - http://www.allegro.pl/item93684595_pdp_pat..._4speed_pl.html B) G.Skill - http://www.allegro.pl/item93628186_szok_g_..._pl_okazja.html Jest spora różnica w cenie a jak się to ma do ich wydajności i ew. OC. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Bierz G.Skill super się kręcą dużo lepiej niż te Patrioty... Jako możesz tyle dopłacić to je bierz bez dwóch zdań... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Popieram, że jeżeli masz tyle kasy to dołóż. Ostatnio coś zbyt często można trafić na Patrioty niedobre do OC :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Ploecam również te G.Skill'e. Jeśli chodzi o te patrioty, to można je dostać w esc.p za 609 zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 ale chyba nie chcesz pakować ramu za prawie 1k do grafy wartej 100zł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 ale chyba nie chcesz pakować ramu za prawie 1k do grafy wartej 100zł :?Byc moze nie jest mu potrzebna dobra grafa a duzo szybkiego ramu. Popieram przedmowcow tylko g.skill. Dobrym i zdecydowanie tanszym pomyslem bedzie poszukanie Samsungow UCCC na allegro czasami sie trafiaja a na tych kosciach sa owe g.skille. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zdecydowanie G.Skill - chwalić sie nie ma co ale w stopce mam takie cuś :) Do oc jak w morde strzelił na CL 3 masz 280Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiex Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 grafe też mam zamiar zmienic choę jeszcze się na nią nie zdecydowałem i narazie faworytem jest Point Of View GF 7800GS a nad ramami się zastanawiam bo do takiej grafy przydało by się coś więcej i właśnie negocjuje cene za dwa komplety ale niewiem czy jest warta wydawać 1700 na 4G RAMu musze się zastanowić jeszcze nad tym bo jak żona się dowie to mi wory wyrwie ale przynajmniej na dzień dzisiejszy moge sobie na taką extrwagancje pozwolić, jeszcze zobacze na WGK choć z pewnością tych pamięci tam nie będzie ale zerkne na grafe, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Jesli komp jest przeznaczony do uzytku domowego to 2Gb G.Skill w zupelnosci wystarczy, reszte lepiej dolazyc do dobrej grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiex Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 ok dzięki za rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentManiac Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Ja kupiłem troszkę inne Patrioty niż Ty podajesz, i powiem, że kręcą się na razie gorzej od tych G.Skill - uzyskałem maksymalnie na razie 260MHz na 2.8V. Tak więc jeśli masz zamiar kręcić mocno, to polecam te G.Skill. Szkoda, że gdy ja kupowałem swoje pamiątki, nie było jeszcze takiej oferty (a Patrioty kupiłem jakiś miesiąc temu). Jak będę miał chłodzenie wodne to chętnie je wymienię na G.Skill - na razie procek słabo idzie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...