Skocz do zawartości
jujok

Darmowy Sposób Na Reklamę W Internecie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!!

Chciałbym zaproponować darmowy system reklamy www.popsystem.vie.pl, ktory umożliwia bezpośrednią wymianę okien pop-up, pop-under. Jest to pierwszy system wymiany okien tego typu. Został całkowicie opracowny przez moją skromną osobę :). Czym różni się od innych systemów, które oferują wymianę okien ? Otóż w wiekszosci takich systemów otrzymujesz punkty za obejrzenie stron innych użytkowników. Kończy się to na tym, że Ci sami ludzie przeglądają twoją stronę po raz setny tylko po to, by zdobyć punkty. Efektywnosć reklamy jest znikoma, a poza tym w ten sposób można dotrzeć tylko do bardzo wąskiego grona odbiorców. Popsystem Vie jest inny, tutaj punkty zdobywasz za każde wyświetlenie strony innego użytkownika poprzez twoją strone. Dzięki temu, wiesz ze ludzie nie oglądają twojego serwisu na siłe i możesz dotrzeć do całego społeczeństwa internetowego. Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych do odwiedzenia strony i napisania kilku słów na temat mojego nowego dzieła.

PS

Tylko nie piszcie że tragiczna pod względem wizualnym, bo o tym doskonale wiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS

Tylko nie piszcie że tragiczna pod względem wizualnym, bo o tym doskonale wiem :)

To dobrze, że wiesz. Strona taka sobie, pomysł raczej będzie nietrafiony [małę zainteresowanie]. Ale może Ci się uda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi