kruchy_m Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 WITAM !!! Mam mały problem z XP, a mianowicie podczas ładowania systemu wyskakuje mi w pewnym momencie niebieski ekran a na nim biały napis - \systemRoot\system32\ntdll.dll - kupiłem dysk WD800ata100. Formatowanie i instalowanie na nowo systemu nie pomaga. Zamiana pliku w dosie pomoże na pewien czas. Z góry dzięki za wszelką pomoc i podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) WITAM !!! Mam mały problem z XP, a mianowicie podczas ładowania systemu wyskakuje mi w pewnym momencie niebieski ekran a na nim biały napis - \systemRoot\system32\ntdll.dll - kupiłem dysk WD800ata100. Formatowanie i instalowanie na nowo systemu nie pomaga. Zamiana pliku w dosie pomoże na pewien czas. Z góry dzięki za wszelką pomoc i podpowiedzi. zrób test programem Prime95 (minimum godzine, domyślny test), podaj raport SMART dysku (z programu Everest) ale przede wszystkim odśwież antywirusa i zrób skan Edytowane 22 Marca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...