leshek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Podczas resizu partycji w partition magicu powiesil mi sie komp. Partycja w ntfs nie jest widoczna w systemie ale mozna ja utworzyc tracąc dane. Jak odtworzyc z niej dane (nic nie bylo nan niej zapisywane od krachu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Sprobuj uzyc programu Easy Recovery Pro. Najlepiej najnowszej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Easy Recovery Pro jest dobre na sformatowane partycje natomiast w Twoim przypadku przydałby sie program do odzyskiwania MBR dysku. Polecam Active@ Partition recovery. Full wersja via PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 mozna tez sprobowac partition recevery http://www.partition-recovery.com/download...floppysetup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 taki tamat był na forum (sam go nawet zacząłem:)) poszukaj Ja polecam GETDATABACK mi odzyskał mnóstwo plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...