dav_k Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam, przyznam ze na sieciach sie zabardzo nie znam i zwracam sie z prosba o pomoc. Problem jest nastepujacy. Mam cos takiego: # Alcatel SpeedTouch 510 (Neostrada 2GHz)-podpiete pod komputer stacjonarny A # D-Link DWL-2000AP+ (WiFi) - nie wiem czy podlaczyc pod tego speedtouch'a czy pod druga sieciowke w tym kompie A # Laptop z BlueConnect z Ery (ponoc ten blueconnect posiada tez radiowke) Chcialbym to tak polaczyc by pomiedzy laptopem a kompem A istnial LAN a laptom tym samym moglby sie laczyc z netem przez tego speedtoucha (tzn neostrade) Nie mam zielonego pojecia jak to polaczyc i skonfigurowac. Prosze o pomoc .... Z gory wielkie dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Jak dobrze mi się wydaje to musisz podłączyć SpeedTouch pod D-Link DWL-2000AP+ i dopiero skonfigurować pod kompa i laptopa. Nie jestem tego na 100% pewny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...