Pan_Wykałaczka Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam! Kupiłem zestaw do napełniania czarnego tuszu, zrobiłem wszystko według instrukcji lecz drukarka nie chce drukować, bo ciągle pokazuje, że nie ma czarnego tuszu. Co mam zrobić??? Dzięki z góry i pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 a jaka dluga była przerwa gdy drukarka nic nie drukowała?? moze tusz w dyszach zasechl....a ten model nie ma chipu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Wykałaczka Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Przerwa trwała może 1 dzień. Ona nie chce drukować bo pokazuje, że nie ma czarnego, jak ja "dolałem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Wykałaczka Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 uż częściowo wiem o co chodzi, trzeba zresetować chip w cartrigu. Znalazłem taką stronke http://www.biegne.za.pl/ lecz niestety ma pechowy model C42 SX i lipa. Jak w tym zresetować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...