Jq Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam! Jaki polecalibyście zestaw do chłodzenia geforca 7600gt? Orginalny jest bardzo głośny, zależy mi tylko na ciszy, karty nie bedę podkręcał więc wydajność nie musi być wysoka. W ofercie różnych producentów jescze nie znalazłem żadnych dedykowanych dla niego, może ktoś zmieniał i wie jaki by pasował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jq Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Zastanawiam sie na Pentagram Freezone XC-70 Al+ jak myślicie starczy do cichego chłodzenia bez podkręcania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Zastanawiam sie na Pentagram Freezone XC-70 Al+ jak myślicie starczy do cichego chłodzenia bez podkręcania?Starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jq Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Kupiłem, założyłem i działa nieźle temp max około 50 C na min obrotach. Mam jeszcze jedno małe pytanie czy dokręcić radiator maksymalnie wkręcając śrubki? Bo szczerze to się troche boję że nieosłonięty rdzeń zmiażdże? Wkręciłem je narazie na 3/4 możliwości. Edytowane 24 Marca 2006 przez Jq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Trzeba było kupić evercoola turbo2.A pentagrama nie dokręcaj na maxa tylko do lekkiego wygięcia tylnej blaszki. Edytowane 24 Marca 2006 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...