Skocz do zawartości
Melsoon

Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Spalił mi się radek 9800se oddałem go na gwarancje w stanie takim jak go dostałem (wiecie o co chodzi) otóż firma od której kupiłem ta grafikę i której właścicielem jest mój dobry kumpel nie wystawił mi gwarancji na nią, mówiąc jak coś będzie nie tak to mi ją przynieś, więc zrobiłem, oddałem mu kartę a on dzwoni do mnie po 2 tygodniu jak karta jest u niego i mówi mi gdzie jest naklejka z karty, wiecie taka biała ze strony tej co nie ma gpu, a ja mu powiedziałem że ją znalazłem jakieś 3 miesiące temu na dnie mojej obudowy i ją wyrzuciłem. On mi na to że bez tej naklejki nie przyjmą mi gwarancji :? więc jeśli ona jest taka ważna to dlaczego kur.. sama odpadła nie mogli jej bardziej przymocować :mur:

moje pytanie jest czy to czasami nie ściema w końcu nie mam nawet na nią wypisanej gwarancji nie zostały spisane numery z tej naklejki i prawdopodobnie taka sama jest na pudełku, a jeśli to prawda czy da rade podmienić z jakiegoś innego radka XV 9800se taką naklejkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO bez stickera nic nie zdzialasz . Wedlug tego stickera karta wychodzi od producenta do dystrybutora a nastepnie wedlug tego stickera jest przyjmowana na magazyn sklepu , w ktorym ta karte kupiles . Skoro kupiles ja od kumpla to on pewnie zakupil ja w hurtowni . W hurtowni nie przyjma mu tej karty na gwarancje poniewaz nie ma stickera , wiec skad oni maja wiedziec , ze to wlasnie u nich ta karta byla zakupiona...

Inna naklejka nic nie da , tak samo pudelko bo zawsze moga Ci wmowic , ze inna karte wsadziles . Twoj blad , ze wyrzuciles stickera

I na przyszlosc staraj sie tytulowac watki zgodnie z regulaminem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi