AlexFM Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) Jakims dziwnym sposobem dzis jak wlaczylem komputer zaczely dziac sie dziwne rzeczy. Najpierw kilka razy wyskakiwal czerwony napis z informacja ze kabel zasilania do mojej grafy nie jest wlaczony. Sprawdzilem i byl :( Po kilku probach komp w koncu sie wlaczyl i CCC oswiadczyl mi ze nie ma dla mojej grafy sterownika lub jest on nieprawidlowy i odmowil wspolpracy. Szybki reinstall sterow nic nie pomogl. Zaczynam wiec grzebac w kompie i w menadzerze urzadzen pojawia sie ze na pierwszym urzadzeniu jest konflikt (we wlasciwosciach urzadzenia jest napisane KOD 10) Jakies pomysly ?? Alex Edytowane 22 Marca 2006 przez AlexFM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexFM Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Najlepsze jest to ze co jakis czas wlacza sie normalnie i wszystko dziala jak nalezy. Jak sadzicie wina karty czy moze jednak innego sprzetu ?? Rzucajcie pomysly bo nie wiem co robic !! Alex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Po pierwsze edytuj posty! Po drugie podaj jaki masz zasilacz, bo skoro sterownik wskazuje na brak zasilania to moze jest on za slaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...