Mike_PL Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 BENQ DW 1650 czy LG GSA-4167 Proszę o pomoc z wyborem (a może jeszcze jakaś inna? <_< ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Ja bym wybrał Benq bo na LG sie już przejechałem....może miałem jakiś schrzaniony model ale nie czytał mi niektórych płytek DVD :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Obie nagrywarki są dobre, i jednak skłonił bym sie do lg-kwestia przyzwyczajenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 BenQ DW 1650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 ja wybrałbym lg. mam 2 napędy tej firmy i jestem zadowolony - wszystko działa jak należy. mój kumpel jakiś czas temu kupił sobie gsa-4167 i nie narzeka. pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel555 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 A ja nie polecam LG. Mam 2 napedy i jest z nimi masa klopotow. Kumpel ma dvd-rw lg i nie jest zadowolony. Lg nie pozwala nawet na testowanie plytki po zapisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_PL Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Dzięki za opinie, ale nadal nie wiem którą wybrać ;) Dlatego będę wdzięczny za opinie innych, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadaj Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam. Nie podpowiem Ci bezpośrednio, który model dvd wybrać, natomiast muszę powiedzieć, że miałem dotąd 3 napędy LG (2x cd-rw, 1x dvd-rom) i z każdym z nich miałem problemy - najczęściej kłopoty z zauważeniem płyty ("Napęd jest pusty") lub czekanie kilkudziesięciu sekund na reakcję napędu. Zauważ też, że w tym wątku jest kilka negatywnych opinii nt. LG, podczas gdy o Benq nie ma ani jednej. Jeśli to Cię do końca nie przekonuje, to radzę porównać dokładnie parametry obydwu nagrywarek (np. czas dostępu) + obsługiwane formaty + korekcja błędów + radzenie sobie z zabezpieczonymi płytami. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Mike_PL napisał(a): BENQ DW 1650 czy LG GSA-4167 Proszę o pomoc z wyborem (a może jeszcze jakaś inna? <_< ) Zdecydowanie Benq 1650 - w tej chwili jedene z najlepszych napedow optycznych - no jeszcze Plextor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Benq 1650 (to samo co plextor nawet bios od niego można wgrać!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Domik napisał(a): Benq 1650 (to samo co plextor nawet bios od niego można wgrać!). Fakt Domik - w sumie tylko nazwa sie rozni, podzespoly podobno te same - no moze sa jakies roznice - a my o nich nie wiemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Domik napisał(a): Benq 1650 (to samo co plextor nawet bios od niego można wgrać!).Nalezy sie male sprostowanie, to Plextor ma "bebechy" BenQ, z Twojego postu wynika, ze jest na odwrot :) Sam posiadam BenQ 1650 i jestem z niej zadowolony. Na razie nie mialem zadnych z nia problemow. Jednym slowem - polecam. Edytowane 23 Marca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...