set2004 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Siemka mam pytanko posiadam oryginalnego windowsa XP HE EN dostałem go do laptopa Toshiba nie zabardzo odpowiada mi to bo na lapie pracuje kilka osób i chciałbym zeby była to wersja PL czy jest mozliwość ze zainstaluje (kopie) windowsa XP HE PL i uzyje CDkey od wersji EN czy bedzie to działać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 A jak zainstaluje win xp he en mam zassany Multilanguage User Interface Mui Polish ale w środku pisze ze jest to MUI dla win xp pro czy bedzie działał on pod he i jak to dodać w srodku jest folder i386 i jakes pliki co mam zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...