krycha_18 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Mój Gainward 6800 gt jakos strasznie sie grzeje w stresie mam 94 stopnie a rdzeń pracuje na 415 mhz.Czy tak wysoka temp. jest normalna?Mam bude thermaltake soprano z dwoma 120 mm wentylami i jednym 90 mm wiec obieg powietrza mam raczej niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 A jak myslisz czy taka temp jest normalna.....????? Jesli ma 94C to moze sobie ja dotknij i sprawdz..... Twoja karta wymaga chlodzenia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Jeśli rzeczywiście jest taka gorąca to zakup sobie Pentagrama powiedzmy albo Zalmana i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...