papski Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) Mam taki błąd podczas podręcania pamięci na więcej niz 524Mhz Czy to jest spowodowane? Mam Pentagram'a XC-80 AlCu wraz z 8 radiatorkami na pamięci Prosze o szybka odpowiedz Edytowane 22 Marca 2006 przez Początkujący Overclocker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 jakie masz sterowniki i jakim programem podkręcasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papski Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Sterowniki : 81.95 Program : Riva Tuner v2.0 CR 15.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) Zobacz w opcjach riva tunera czy niema czasem takiej blokady na ileś % overcolck bo czasami tak jest, a jak nie to może sprubuj programem Powerstrip a jak to nie pomoże to zmień stery na najnowsze lub nieco starsze od tych twoich Edytowane 22 Marca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papski Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) A gdzie znajde ta opcje dotyczaca % overclocking'u? Edytowane 22 Marca 2006 przez Początkujący Overclocker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 JA mam Ladatek GF FX5200 128mb 64bit i 250/410@320/535 stable tylko że sie greje musze dopaść kilka radiatorków ... ale chodzi pięknie i używam sterowników z omegi i nimi podkręcam ... A tak wogle to jakie stery od jakiej firmy i jaka wersja jest najlepsza do tej karty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...