Gość Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Yo Potrzebuje stronki'ek na której jest napisane dlaczego Polska nie powinna wejść do UE jest to dla mnie bardzo ważne wszelka pomoc mile widziana. Nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Poszukaj na stronach muzgojebow takich jak LPR i radio ma_ryja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 moze oni cos wiedza, robia w Lodzi akcje jakies przeciw UE :lol: update: wiedza tyle - http://www.nop.org.pl/124.htm BTW maja fajne logo. ktos by sie obrazil jakbym to wstawil w avatarka? Nie powinien, ale jak mnie maja wyzywac potem od faszystow, nazistow czy jescze czegos innego to wole spytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 www.nczas.com I TO akurat nie sa mozgojeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasc Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Niedawno była dyskusja na gazecie o gadu-gadu i padł tam ten link http://humor.innestrony.pl/. Z ciekawośi tam zajrzałem i okazało się, że cała strona jest antyunijna. BTW niektóre kawały są niezłe :-D :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Można wiedziec po co Ci to?? Coś w rodzaju zadania domowego czy osobiste przekonania?? Pytam z ciekawości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 www.wszechpolacy.pl www.lpr.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Yo Potrzebuje stronki'ek na której jest napisane dlaczego Polska nie powinna wejść do UE jest to dla mnie bardzo ważne wszelka pomoc mile widziana. Nara Poszukaj w komentarzach do wiadomości z kilku ostatnich dni na onecie. Tam był naprawdę rzeczowy i inteligentny komentarz, o tym, że bezrobocie wzrośnie u nas do przynajmniej 50-60% (zostanie zamkniętych wiele zakładów, które nie spełniają norm UN, a nie ma pieniędzy na ich modernizację, upadnie też wiele gospodarstw, przetówrni, itp.), o tym, że sławne dopłaty dla rolnictwa będą tylko w znikomym stopniu unijne (reszta pójdzie z naszego budżetu - którego jak wiadomo nie ma), o zrównaniu cen z unijnymi (niestety zarobki pozostaną na poziomie Bangladeszu), o tym, że wejście Polski do Unii będzie najtańsze w historii UN (Polacy dostaną od UN po 60 kilka Euro na łba, podczas gdy Hiszpanie, do których się nas tak porównuje po 460 Euro na łba). Niestety nasze społeczeństwo nie potrafi inteligentnie myśleć, tylko bez sprzeciwu przyjmuje papke propagandową, którą serwuje nam rząd, nie zastanawiając się wcale nad konsekwencjami wejścia do UN (a te, w przypadku tak biednego państwa jak nasze, będą straszliwe). A przecież wystarczy tylko pomysleć nad tym wszystkim i przeanalizować parę czynników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Czlowieku takich zaplutych bredni to jeszcze nie slyszalem. Komentarze na Onecie to w 99% podobne brednie sfrustrowanych nierobow. Zal dupe sciska i odechciewa sie komentowania czegokolwiek. Postudiuj troche ekonomie, historie a potem zabieraj sie za pseudo komentarze. Aha i podawaj jakies argumenty, a nie ze to wzrosnie o tyle, a tamto spadnie o tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Czlowieku takich zaplutych bredni to jeszcze nie slyszalem. Komentarze na Onecie to w 99% podobne brednie sfrustrowanych nierobow. Zal <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sciska i odechciewa sie komentowania czegokolwiek. Postudiuj troche ekonomie, historie a potem zabieraj sie za pseudo komentarze. Aha i podawaj jakies argumenty, a nie ze to wzrosnie o tyle, a tamto spadnie o tyle. Moim zdaniem i tak wejsće do UE to nie najlebszy pomysł poprostu mam złe przeczuća. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A moim zdaniem najlepsze sa banany i wieprzowina :lol: To jest tylko gdybanie, pozbawionej jakiejkolwiek merytorycznej wartosci ;) Ja chcemy dyskutowac, to robmy to uzywajac argumentow majacych odzwierciedlenie w rzeczywistosci i nie bedacych obiegowaymi teoriami spiskowymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Qrde, miałem takie dwie niezłe stronki tylko ze mi się gdzieś zapodziały.. :/ Szukam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Moim zdaniem i tak wejsće do UE to nie najlebszy pomysł poprostu mam złe przeczuća.A co lepiej jest zostać samemu... ops razem z Białorusią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...