matrix1 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mam Pytanko kiedy wyjdzie nowsza wersja Windows Longhorna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mam Pytanko kiedy wyjdzie nowsza wersja Windows Longhornaw sieci juz jest beta, a z tego co mi wioedomo to jakos w 3 kwartale tego roku ma byc full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no co ty dopiero w 2004 gdzieś w maju w 2003 wyjdzie jeszcze winows net serwer 2003 (serwerow system) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no co ty dopiero w 2004 gdzieś w maju w 2003 wyjdzie jeszcze winows net serwer 2003 (serwerow system) no moze! zreszta jak wyjdzie to bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 no moze! zreszta jak wyjdzie to bedzie właśnie tez tak myślałem....:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...