ehek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 jak w kasperskim wylaczyc skanowanie plikow rar itp? mam kasperskiego 5.0.372 chce wylaczyc, bo u mnie strasznie dlugo trwa skanowanie tych plikow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja mam nieco starsza wersje, ale chyba nie gra to roli, a wiec do rzeczy: Po uruchomieniu programu, przejdz do zakladki Ustawienia, i tam zobaczysz cos takiego: "Mozna zmodyfikowac ustawienia skanowania na zadanie". Po kliknieciu w ten element, kliknij w "Rozwiazywanie problemow" - i tu wlasnie znajdziesz opcje "nie skanuj archiwow" Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 dzieki, ale juz znalazlem wczesniej, nawet chyba gdzies indziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...