hardcano Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 zrestartował mi się komp, po włączeniu okazało się że nie ma systemu operacyjnego, wiec chce ponownie xpka zainstalować. bootuje z fdd a tu wyświetla mi siętest żebym użył fdiska bo hdd jest nie podzielony... odpaliłem go jako second nie wykrywalo, naprawilem testdrive'm wyswietla mi jedna partycje na ktorej sa moje dane, drugiej partycji nie ma, druga partycje wyswietla jako miejsce niepodzielone 20 GB co sie stalo czy teraz mam "nowy mniejszy hdd" czy da się to jakoś naprawić szukalem w necie sposobu coś znalazlem ale ten sposob przywrocil mi tylko polowe pojemnosci hdd:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Mozliwe ze dysk padl...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejq Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Ja też mam taki problem z dyskiem twardym samsunga o pojemniosci 80 , tyle że u mnie zrobiło się 600mb . Da się to jakoś naprawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 HDDRegenerator... moze troche pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 moj kolega ma podobmnie ze starym samsungiem ale jego problemem było mnóstwo bad óżnych miejscach co mu z 40gb sparaliżowało 10gb, dys raczej do przywrócenia normalnego sie nienadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Jak masz gware na tego Samsunga to oddaj i po sprawie. gdyby miał gware to by pewnie topica niezakładał :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardcano Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ale jeśli pytam to chyba nie mam gwary!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ja z moim samusgiem mialem to samo. Pokazywalo mi ze mam 32Gb zrobilem res Bios i po problemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...