Skocz do zawartości
grzesiek111

Benq Fp91gp - Moj Wybor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nadal jestem bardzo zadowolony z mojego monitora - dla wszystkich niezdecydowanych - za 1200 PLN - a tyle dałem - jest to wybór wręcz idealny. Naprawde gorąco polecam...

Dzis odkryłem, że moge dwa kompy podłączyć - serwer i workstacje - jeden jednym, drugi drugim kablem - i przełączać w OSD. Baaardzo wygodne i przydatne ! Naprawde pozytywne to jest - nie wiem czy każdy LCD to ma - ale bardzo to jest fajne rozwiązanie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grzesiek111 napisał(a):

Jak pisalem wczesniej mam MSI 7900 gtx

Wczesniej napisales ze masz:
  grzesiek111 napisał(a):

Olo 21 - grafike mam MSI 7800GTX

Posiadacz grafy za prawie 2000zl(7800GTX) lub dobrze powyzej tej sumki(7900GTX) kupuje monitor za 1200zl.Dziwne co nie :blink: Edytowane przez mcgron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcinw77 napisał(a):

www.sirius.pl kupowalem w poniedizalek to jeszcze mieli na stanie, niestety maja najdrozej :( przesyla dotarla do mnie w niecale 24h

Pozdrawiam

No wlasnie maja najdrozej a kupowlaes gwarnacje 7 dniowa na piksele??? Jak wrazenia ???

Witam

Niech ktos wrzuci fotki :wink: jak ma wlaczonego Benqa :wink:

Edytowane przez wlacha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mcgron napisał(a):

Wczesniej napisales ze masz: Posiadacz grafy za prawie 2000zl(7800GTX) lub dobrze powyzej tej sumki(7900GTX) kupuje monitor za 1200zl.Dziwne co nie :blink:

Mam MSI 7800 GTX - sorry pomylka.I nie dalem za nia 2000 tylko 1400-nie wiem gdzie masz te karty takie drogie.Z tego co wiem (i widze w testach) karta jest zajebista wiec watpie zeby to byla wina karty.No ale juz sie przyzwyczailem do tego smuzenia.I nie wiem co w tym dziwnego jest ze kupilem tanszy monitor?mialem 5 tys na kompa i wolalem wsadzic lepsze podzespoly kosztem "gorszeg" monitora - ale nie zawiodlem sie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andrew144 napisał(a):

Sirius po jednym emailu bezproblemowo dosłał kartę gwarancyjną. Lepiej się upominać jak ktoś nie dostał. Tak na wszelki wypadek...

widzę, że podobnie myslimy bo ja też do nich maila wysłałem i listem poleconym doszła do mnie dzisiaj gwarancja:) Jeśli jej ktoś nie ma to niech się o nią upomni ponieważ pisze w niej, że bez katy gwarancyjnej producenta gwarancja przepada.

Andrew144 : czy w gwarancji masz tylko stempel czy masz ją wypełnioną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

olo21 napisał(a):

widzę, że podobnie myslimy bo ja też do nich maila wysłałem i listem poleconym doszła do mnie dzisiaj gwarancja:) Jeśli jej ktoś nie ma to niech się o nią upomni ponieważ pisze w niej, że bez katy gwarancyjnej producenta gwarancja przepada.

Andrew144 : czy w gwarancji masz tylko stempel czy masz ją wypełnioną?

Tylko pieczęć i podpis. Resztę sobie swobodnie mozna samemu wypełnić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andrew144 napisał(a):

ja akurat w Siriusie. Trafiłem na kilkudniową promocję - był po 1246. Znośnie choć patrząc na inne sklepy i tak drogo - ale był na stanie jak nigdzie indziej. A teraz cenę mają koszmarną.

no wlasnie cena jest koszmarna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi