Chemik16 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 no i jeszcze chyba niesprawdzona zbytnio w akcji matryca .. 1300:1 :) moze w testach zadziwi :P czasami reakcji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja nadal jestem bardzo zadowolony z mojego monitora - dla wszystkich niezdecydowanych - za 1200 PLN - a tyle dałem - jest to wybór wręcz idealny. Naprawde gorąco polecam... Dzis odkryłem, że moge dwa kompy podłączyć - serwer i workstacje - jeden jednym, drugi drugim kablem - i przełączać w OSD. Baaardzo wygodne i przydatne ! Naprawde pozytywne to jest - nie wiem czy każdy LCD to ma - ale bardzo to jest fajne rozwiązanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jednak wezme tego Benqa wszyscy go tak chwala a kasy nie chce duzo wydawac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ja chyba tez go kupie. mam pytanie: czy jak mam 2 monitory [roznej marki] i jeden komputer to moge podłączyc oba do kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgron Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Jak pisalem wczesniej mam MSI 7900 gtxWczesniej napisales ze masz:Olo 21 - grafike mam MSI 7800GTX Posiadacz grafy za prawie 2000zl(7800GTX) lub dobrze powyzej tej sumki(7900GTX) kupuje monitor za 1200zl.Dziwne co nie :blink: Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez mcgron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 napisałem do mojego sklepu z miasta maila i dostałem odpowiedz. Czy FP91G+ to jest to samo co Fp91gp ?? cena u nich to 1103 zł brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 napisałem do mojego sklepu z miasta maila i dostałem odpowiedz. Czy FP91G+ to jest to samo co Fp91gp ?? cena u nich to 1103 zł brutto to są w błędzie ponieważ fp91g+ ma matrycę TN a fp91gp - MVA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 napisałem do mojego sklepu z miasta maila i dostałem odpowiedz. Czy FP91G+ to jest to samo co Fp91gp ?? cena u nich to 1103 zł brutto Nie ! Są to zupełnie inne monitory i FP91G+ to złom :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 moze nie zlom, po prostu jest gorszy hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Gdzie mozna go dostac Benqa bo gdzie pisze to nie maja . Chce kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinw77 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Gdzie mozna go dostac Benqa bo gdzie pisze to nie maja . Chce kupic. www.sirius.pl kupowalem w poniedizalek to jeszcze mieli na stanie, niestety maja najdrozej :( przesyla dotarla do mnie w niecale 24h Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) www.sirius.pl kupowalem w poniedizalek to jeszcze mieli na stanie, niestety maja najdrozej :( przesyla dotarla do mnie w niecale 24h Pozdrawiam No wlasnie maja najdrozej a kupowlaes gwarnacje 7 dniowa na piksele??? Jak wrazenia ??? Witam Niech ktos wrzuci fotki :wink: jak ma wlaczonego Benqa :wink: Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez wlacha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinw77 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 dodatkowej gwarancji nie bralem. oto fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 dodatkowej gwarancji nie bralem. oto fotki :) dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek111 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Wczesniej napisales ze masz: Posiadacz grafy za prawie 2000zl(7800GTX) lub dobrze powyzej tej sumki(7900GTX) kupuje monitor za 1200zl.Dziwne co nie :blink: Mam MSI 7800 GTX - sorry pomylka.I nie dalem za nia 2000 tylko 1400-nie wiem gdzie masz te karty takie drogie.Z tego co wiem (i widze w testach) karta jest zajebista wiec watpie zeby to byla wina karty.No ale juz sie przyzwyczailem do tego smuzenia.I nie wiem co w tym dziwnego jest ze kupilem tanszy monitor?mialem 5 tys na kompa i wolalem wsadzic lepsze podzespoly kosztem "gorszeg" monitora - ale nie zawiodlem sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) ja czekam na dostawe tego monitorka w LCD4you - tam jest najtaniej - tylko pytanie ile mam czekac :mur: Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez ziomal2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew144 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja też nie mam żadnej karty gwarancyjnej i miałem Was o to spytać. Kupowałem w sirius.pl Sirius po jednym emailu bezproblemowo dosłał kartę gwarancyjną. Lepiej się upominać jak ktoś nie dostał. Tak na wszelki wypadek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Monitor BenQ 19\'\' LCD FP91GP Srebrno-Czarny- 1280x1024/ 0.294mm/ 20ms (8ms GTG)/ 0.294mm/ 1000:1/ 250cd/m2 / 178/178 / analog & DVI/ srebrno-czarny. CENA: 1233zł brutto 10 maja dostawa :) i kupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Sirius po jednym emailu bezproblemowo dosłał kartę gwarancyjną. Lepiej się upominać jak ktoś nie dostał. Tak na wszelki wypadek...widzę, że podobnie myslimy bo ja też do nich maila wysłałem i listem poleconym doszła do mnie dzisiaj gwarancja:) Jeśli jej ktoś nie ma to niech się o nią upomni ponieważ pisze w niej, że bez katy gwarancyjnej producenta gwarancja przepada. Andrew144 : czy w gwarancji masz tylko stempel czy masz ją wypełnioną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew144 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 widzę, że podobnie myslimy bo ja też do nich maila wysłałem i listem poleconym doszła do mnie dzisiaj gwarancja:) Jeśli jej ktoś nie ma to niech się o nią upomni ponieważ pisze w niej, że bez katy gwarancyjnej producenta gwarancja przepada. Andrew144 : czy w gwarancji masz tylko stempel czy masz ją wypełnioną? Tylko pieczęć i podpis. Resztę sobie swobodnie mozna samemu wypełnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Tylko pieczęć i podpis. Resztę sobie swobodnie mozna samemu wypełnić. gdzie kupowales monitorek??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew144 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 gdzie kupowales monitorek???ja akurat w Siriusie. Trafiłem na kilkudniową promocję - był po 1246. Znośnie choć patrząc na inne sklepy i tak drogo - ale był na stanie jak nigdzie indziej. A teraz cenę mają koszmarną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ja akurat w Siriusie. Trafiłem na kilkudniową promocję - był po 1246. Znośnie choć patrząc na inne sklepy i tak drogo - ale był na stanie jak nigdzie indziej. A teraz cenę mają koszmarną. no wlasnie cena jest koszmarna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 w tym siriusie drogo rzeczywiscie... ja jak zamawialem u siebie w miescie w sklepie to nie dosc ze sciagneli mi go w 1 dzien to jeszcze zaplacilem 1219 wiec i tak taniej a i za wysylke nie placilem hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ja miałem przynajmniej wysyłkę gratis w siriusie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ja miałem przynajmniej wysyłkę gratis w siriusie:) czemu gratis :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no wlasnie czemu gratis? chyba ze jakies wieksze zakupy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no wlasnie czemu gratis? chyba ze jakies wieksze zakupy :Dzałapałem się na promocję i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 aha hehe no to ekstra.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 dobra a co powiecie zeby zamiast tego BenQ wziąc tego SONY?? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25028 to jest chyba to samo co ten BenQ nie? a co mi się w nim podoba to to że jest cały czarny no i SONY ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...