Skocz do zawartości
grzesiek111

Benq Fp91gp - Moj Wybor

Rekomendowane odpowiedzi

Ej panowie... Ci z siriusa to też ludzie - ja im przedstawiłem, że w LCD4YOU mają taniej i mi sprzedali za 1220 PLN. Mieszkam w Wawie więc podjechałem sam. Uważam, że cenia nie taka zła...

A monitor nadal syci ;]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra a jak wygląda sprawa smuzenia tego monitorka np. podczas końcowych napisów filmu?? moze ktoś by wrzucił mały filmik??

bez obrazy ale przez caly ten temat ciagna sie pytania o smuzenie... przeczytaj caly post i moze znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie bo to juz zaczyna troche nudzic...

Edytowane przez kierownik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez obrazy ale przez caly ten temat ciagna sie pytania o smuzenie... przeczytaj caly post i moze znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie bo to juz zaczyna troche nudzic...

przeczytałem CAŁY temat i nie było pytania os smuzenie napisów końcowych w filmie etc..

wiesz czytałem właśnie topic na mva.pl o FS 19-2 (albo belce 101920 juz nie pamietam :P ) i niby smuzenia też nie ma dokuczliwego ale ktoś np. pisał że napisów na końcu filmu nie da sie odczytać :blink: albo jak np. na TVNie lecą na dole informacje jakieś..też sie ponoć nie da :? dlatego pytam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co kupic.

Kusi mnie ten benq ale w tej samej cenie jest belinea 10 19 27. Porowna mi ktos te 2 monitory??

Benq ma matryce mva ktora jest wolniejsza i do gier to zle

Belinea ma TN i do gier to lepiej

A komp bedzie glownie do gier :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez go zamowilem jutro bedzie juz sie nie moge doczekac , tez zamaiwalem w siriusie :wink:

hehe ja też zamówiełem > dostałem > odkryłem pixel > wysłałem (sam LCD) >oni odebrali > dzis wysłali nowy :) > jutro odbieram w siebie w domciu :)

byleby sie sytuacja nie powtrzała bo sie wk... obraże :)

Edytowane przez Chemik16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ja też zamówiełem > dostałem > odkryłem pixel > wysłałem (sam LCD) >oni odebrali > dzis wysłali nowy :) > jutro odbieram w siebie w domciu :)

byleby sie sytuacja nie powtrzała bo sie wk... obraże :)

to benqa tez zamowiles?? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jednak wziąłem i zamówiłem FS P 19-2 black icon_smile3.gif w siriusie..jutro w warszawie go odbieram

tez go zamowilem jutro bedzie juz sie nie moge doczekac , tez zamaiwalem w siriusie icon_wink3.gif

hehe ja też zamówiełem > dostałem > odkryłem pixel > wysłałem (sam LCD) >oni odebrali > dzis wysłali nowy icon_smile3.gif > jutro odbieram w siebie w domciu icon_smile3.gif

byleby sie sytuacja nie powtrzała bo sie wk... obraże icon_smile3.gif

p19-2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednak chyba dobrze ze nie wzialem tego BenQ..duzo osób ma pixelki :?

MAŁY OT

ja właśnie zmachany przywiozłem FS P19-2 BLACK do domciu..podłączyłem przez DVI i powiem jedno..monitor WYMIATA...kolory bardzo ładne (zieleń wręcz PIĘKNA)..czarny rzeczywiście troszke móglby być lepszy ale jest ok..

w filmach nie smuzy

napisy nie smuża

smuży wskaźnik myszki jesli sie go szybko poruszy..ale mi to rybka..naprawde mnie to wali

piekny z zewnątrz ;)

w siriusie go mi podłaczyli..zero badów...wykupiłem jednak za 50 zeta tą gware na 7 dni (bo odbierałem osobiście i jednak się troszke bałem czy aby nie bedzie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wysyłką i znowu pewnie dostane z bedem :/

czerń jest BARDZO głęboka tylko musisz ustawić sobie odpowiednio balans czerni :)

tak na 20 jest juz świetnie :D

akurat w siriusie mieli znowu nową dostawe (prznajmniej w wawie) i dostałem monitorek właśnie z tej nowej..rev. 02

ale EOT bo się robi OT B)

ps------

co do czerni..hmmm..no jest ok jak napisałem, ale nie przesadzajmy że jest BARDZO głęboka..w dzień zgoda ale w nocy wpada jednak w szarość..ale mnie to naprawde wali ;)(mam ustawione 20-25)

Edytowane przez lukk_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi