gmfriend Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 dobra a co powiecie zeby zamiast tego BenQ wziąc tego SONY?? Ja byłem całkiem zadowolony z tego sony, ma te wady co benq ale ładniejszy dezajn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 no w sumie ze czarny to plus dla niego... ale osobiscie nie mam zaufania do firmy sony niestety... pracuje w rtv i mam z ta firma nie mile doswiadczenia na codzien... dlatego wybralbym benq! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) czy w takich sklepach jak vobis, mediamarkt, kupowac monitor ?? czy jest mozliwosc zawieszenia monitora na scianie? Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 na scianie raczej go nie powiesisz... a co do zakupow w media markt to jak nie masz tam za bardzo znajomosci to ja bym nie kupowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 na scianie raczej go nie powiesisz... a co do zakupow w media markt to jak nie masz tam za bardzo znajomosci to ja bym nie kupowal. tu jest opis Benqa : http://www.lcd4you.pl/monitor/benq_fp91gp.php?kat=13&sort=7 montaż na scianie - tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) na stronie benq faktycznie pisze ze mozna go powiesic na scianie... niespodzianka hehe Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez kierownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 co do tego Sony to ponoć ciemne obudowy monitorów nie są za fajne dla oczu. Rozkupiają wzrok czy jakoś tak. Normy TCO zalecają jasną 'karnację' obudowy, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 z tego co ja wiem jak jest czarna obudowa to kolory ladniej wygladaja... hehe daje to jakby pozornie lepszy kontrast... tak jakos dziwnie ten nasz wzrok dziala hyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ej panowie... Ci z siriusa to też ludzie - ja im przedstawiłem, że w LCD4YOU mają taniej i mi sprzedali za 1220 PLN. Mieszkam w Wawie więc podjechałem sam. Uważam, że cenia nie taka zła... A monitor nadal syci ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinw77 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Co do siriusa to ja kupilem za 1284 ale przesylka gratis, wczesniej po info ze na lcd4you maja taniej oferowali mi za 1250 ale pozniej sie z tego wycofali (nie ladnie), a dlatego ze bylem juz bez monitor nie mialem wyjscia, i zgodzilem sie przedstawione warunki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 dobra a jak wygląda sprawa smuzenia tego monitorka np. podczas końcowych napisów filmu?? moze ktoś by wrzucił mały filmik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) dobra a jak wygląda sprawa smuzenia tego monitorka np. podczas końcowych napisów filmu?? moze ktoś by wrzucił mały filmik?? bez obrazy ale przez caly ten temat ciagna sie pytania o smuzenie... przeczytaj caly post i moze znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie bo to juz zaczyna troche nudzic... Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez kierownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 bez obrazy ale przez caly ten temat ciagna sie pytania o smuzenie... przeczytaj caly post i moze znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie bo to juz zaczyna troche nudzic... przeczytałem CAŁY temat i nie było pytania os smuzenie napisów końcowych w filmie etc.. wiesz czytałem właśnie topic na mva.pl o FS 19-2 (albo belce 101920 juz nie pamietam :P ) i niby smuzenia też nie ma dokuczliwego ale ktoś np. pisał że napisów na końcu filmu nie da sie odczytać :blink: albo jak np. na TVNie lecą na dole informacje jakieś..też sie ponoć nie da :? dlatego pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 przed chwila odpalilem te napisy koncowe i bez problemu da sie je przeczytac... lekko zamazuja sie to fakt ale mozna je na spokojnie przeczytac... wiec mysle ze jest na prawde dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 no Panowie ja też sobie dzisiaj BenQa zamówiłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) ja sobie ponad tydzien temu kompa zmodernizowalem ale na tego Benq musze poczekac bo dostawe beda mieli 17 maja :( 1170zl :) Edytowane 9 Maja 2006 przez Jeffrey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ja zamowilem za 1190 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 cieszcie się, że teraz tak staniał ten benq :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Nie wiem co kupic. Kusi mnie ten benq ale w tej samej cenie jest belinea 10 19 27. Porowna mi ktos te 2 monitory?? Benq ma matryce mva ktora jest wolniejsza i do gier to zle Belinea ma TN i do gier to lepiej A komp bedzie glownie do gier :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ja jednak wziąłem i zamówiłem FS P 19-2 black :) w siriusie..jutro w warszawie go odbieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ja jednak wziąłem i zamówiłem FS P 19-2 black :) w siriusie..jutro w warszawie go odbieram tez go zamowilem jutro bedzie juz sie nie moge doczekac , tez zamaiwalem w siriusie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 fpyte no i mma benqa ale co dopatrzylem sie juz 4 mrtwych pixeli ;/ jeden jest dosc spory ;/ w dodatku jeden jest czerwony :| na samym srodeczku ekranu.... bede reklamował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) tez go zamowilem jutro bedzie juz sie nie moge doczekac , tez zamaiwalem w siriusie :wink:hehe ja też zamówiełem > dostałem > odkryłem pixel > wysłałem (sam LCD) >oni odebrali > dzis wysłali nowy :) > jutro odbieram w siebie w domciu :) byleby sie sytuacja nie powtrzała bo sie wk... obraże :) Edytowane 10 Maja 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 hehe ja też zamówiełem > dostałem > odkryłem pixel > wysłałem (sam LCD) >oni odebrali > dzis wysłali nowy :) > jutro odbieram w siebie w domciu :) byleby sie sytuacja nie powtrzała bo sie wk... obraże :) to benqa tez zamowiles?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 ja jednak wziąłem i zamówiłem FS P 19-2 black icon_smile3.gif w siriusie..jutro w warszawie go odbieram tez go zamowilem jutro bedzie juz sie nie moge doczekac , tez zamaiwalem w siriusie icon_wink3.gif hehe ja też zamówiełem > dostałem > odkryłem pixel > wysłałem (sam LCD) >oni odebrali > dzis wysłali nowy icon_smile3.gif > jutro odbieram w siebie w domciu icon_smile3.gif byleby sie sytuacja nie powtrzała bo sie wk... obraże icon_smile3.gif p19-2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangel Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Mam pytanie: czy lepszy jest ów Benq FP91GP, czy Benq FP92G? Z tego, co przeczytałem na stronie firmy, wychodzi na to, że ten pierwszy lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Mam pytanie: czy lepszy jest ów Benq FP91GP, czy Benq FP92G? Z tego, co przeczytałem na stronie firmy, wychodzi na to, że ten pierwszy lepszy...bo tak jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 jednak chyba dobrze ze nie wzialem tego BenQ..duzo osób ma pixelki :? MAŁY OT ja właśnie zmachany przywiozłem FS P19-2 BLACK do domciu..podłączyłem przez DVI i powiem jedno..monitor WYMIATA...kolory bardzo ładne (zieleń wręcz PIĘKNA)..czarny rzeczywiście troszke móglby być lepszy ale jest ok.. w filmach nie smuzy napisy nie smuża smuży wskaźnik myszki jesli sie go szybko poruszy..ale mi to rybka..naprawde mnie to wali piekny z zewnątrz ;) w siriusie go mi podłaczyli..zero badów...wykupiłem jednak za 50 zeta tą gware na 7 dni (bo odbierałem osobiście i jednak się troszke bałem czy aby nie bedzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 ja wysyłką i znowu pewnie dostane z bedem :/ czerń jest BARDZO głęboka tylko musisz ustawić sobie odpowiednio balans czerni :) tak na 20 jest juz świetnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) ja wysyłką i znowu pewnie dostane z bedem :/ czerń jest BARDZO głęboka tylko musisz ustawić sobie odpowiednio balans czerni :) tak na 20 jest juz świetnie :D akurat w siriusie mieli znowu nową dostawe (prznajmniej w wawie) i dostałem monitorek właśnie z tej nowej..rev. 02 ale EOT bo się robi OT B) ps------ co do czerni..hmmm..no jest ok jak napisałem, ale nie przesadzajmy że jest BARDZO głęboka..w dzień zgoda ale w nocy wpada jednak w szarość..ale mnie to naprawde wali ;)(mam ustawione 20-25) Edytowane 11 Maja 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...