teges Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 witam jutro mam zamiar zakupic ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24248 myszke, czytalem troche testow i tematow na forum i zastanawiam sie jaka podkladka bylaby dla niej najlepsza. w testach najlepiej wypadala na steelpadach wiec pomyslalem ze ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24901 bylaby odpowiednia. w dodatku tej samej firmy, choc to moze akurat jest bez znaczenia. a wy co o tym myslicie ? szczegolnie uzytkownicy Razera Copperheada. uzywa ktos moze tej podkladki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 witam jutro mam zamiar zakupic ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24248 myszke, czytalem troche testow i tematow na forum i zastanawiam sie jaka podkladka bylaby dla niej najlepsza. w testach najlepiej wypadala na steelpadach wiec pomyslalem ze ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24901 bylaby odpowiednia. w dodatku tej samej firmy, choc to moze akurat jest bez znaczenia. a wy co o tym myslicie ? szczegolnie uzytkownicy Razera Copperheada. uzywa ktos moze tej podkladki ? Witam ! Mam razera copperhead . Z tego co czytalem najlepsza podkladka pod ta mysz to steelpad 5L . Zamowielem steelpada bede mial go do tygodnia-dwoch . Jak chcesz to poczekaj to powiem jak sie sprawuje . pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 kurcze wolalbym jakas szybsza odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdd Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 steelpad 5l o ile nie jest dla ciebie zbyt droga, to najlepszy wybór do tej myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 wlasnie coraz bardziej sie zastanawiam czy jest sens kupowac taka w sumie droga podkladke. Witam ! Mam razera copperhead . Z tego co czytalem najlepsza podkladka pod ta mysz to steelpad 5L . Zamowielem steelpada bede mial go do tygodnia-dwoch . Jak chcesz to poczekaj to powiem jak sie sprawuje . pozdr chyba poczekam az Lol~ sie wypowie po zakupie swojej. a wiec Lol~ nie zapomnij sie podzielic wrazeniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) wlasnie coraz bardziej sie zastanawiam czy jest sens kupowac taka w sumie droga podkladke. chyba poczekam az Lol~ sie wypowie po zakupie swojej. a wiec Lol~ nie zapomnij sie podzielic wrazeniami :) Witam ! O ile wogole dostane ta podkladke , to na peweno podziele sie wrazeniami . Zamowilem w 4maxie (www.4max.pl) 17/03 podkladke i sluchawki . Czeakm juz ponad 2 tyg (w umowie pisalo ze sklep jest zobowiazany do dostarzczenia przesylki w terminie nie dluzszym niz 2 tyg !) i nie dostalem przesylki (dodam jeszcze ze nie jaki pan Krzysztof podaje mi terminy wyssane z palca) - odradzam kompletnie ten sklep . Pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Lol~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A może polecicie jakąś tańszą podkładkę? Powiedzmy do 50 złotych? Zastanawiam się nad produktami firmy XPad. Jednak może jest coś lepszego z tej granicy cenowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 xpady podobno fajne podkladki,ja ze swojej strony polecam eyepad'a ,dobry poslizg,cienki (dla mnie to plus) no i tani 35pln @ h4g.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ja mam G7 i kupiłem Steelpada 4D (plastik dwustronny). Idzie pięknie na gładkiej stronie. Próbowałem założyć te ślizgacze, które są w komplecie, ale lepiej jest bez nich. Jak się pchnie myszkę, to sama jedzie po padzie. Nie sądzę, żeby z razerem było gorzej. Podkładka nie jest strasznie droga - na allegro coś koło 70zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 @Lol~ "Witam ! O ile wogole dostane ta podkladke , to na peweno podziele sie wrazeniami . Zamowilem w 4maxie (www.4max.pl) 17/03 podkladke i sluchawki . Czeakm juz ponad 2 tyg (w umowie pisalo ze sklep jest zobowiazany do dostarzczenia przesylki w terminie nie dluzszym niz 2 tyg !) i nie dostalem przesylki (dodam jeszcze ze nie jaki pan Krzysztof podaje mi terminy wyssane z palca) - odradzam kompletnie ten sklep . Pozdrawiam" I co masz w koncu ta podkladke ?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 @Lol~ "Witam ! O ile wogole dostane ta podkladke , to na peweno podziele sie wrazeniami . Zamowilem w 4maxie (www.4max.pl) 17/03 podkladke i sluchawki . Czeakm juz ponad 2 tyg (w umowie pisalo ze sklep jest zobowiazany do dostarzczenia przesylki w terminie nie dluzszym niz 2 tyg !) i nie dostalem przesylki (dodam jeszcze ze nie jaki pan Krzysztof podaje mi terminy wyssane z palca) - odradzam kompletnie ten sklep . Pozdrawiam" I co masz w koncu ta podkladke ?? Pozdro Siemanko ! Wreszcie dostalem slcuhawki i podkladke . Podkladka naprawde jest wpsaniala . extra trzyma sie biurka - nei da sie jej pzresunac . Mysz chodzi idealnie nie gubi sie , ruchy sa b.precyzyjne , no i ta wiekosc .. Moge polecic ta podkladke kazdemu . pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 hehe liczylem na dluzszy wywod :) powierzchnia jest gladka ? mycha dobrze sunie ? no napisz cos wiecej :) to w koncu jakies 160zl ps. a jakie sluchawy ? pozdro tofik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 hehe liczylem na dluzszy wywod :) powierzchnia jest gladka ? mycha dobrze sunie ? no napisz cos wiecej :) to w koncu jakies 160zl ps. a jakie sluchawy ? pozdro tofik Powierzchnia jest b.gladka jak na szmaciaka - nie widac ze to szmaciak . Myszka fajnie po niej jezdzi . Wykonana jest starannie i jest beautifull xd Nie wiem co moge jeszcze napisac na temta podkladki .. ;p Jesli cos jeszcze chcesz weidziec to zapytaj . Sluchawki mam takie http://www.4max.pl/default.asp?g=117&gg=107&produkt=1961 . pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 pol tysiaka za sluchawy, zaszalales :) jak dluzej potestujesz to napisz cos o sluchawkach, bo tez sie rozgladam. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 pol tysiaka za sluchawy, zaszalales :) jak dluzej potestujesz to napisz cos o sluchawkach, bo tez sie rozgladam. pozdro nei ma sprawy .. za jakis czas napsize cos o slucahwkach . za pare dni bede mial creative x-fi (z funkcja cmss 3d headphone) , wtedy dopeiro dadza czadu ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 nei ma sprawy .. za jakis czas napsize cos o slucahwkach . za pare dni bede mial creative x-fi (z funkcja cmss 3d headphone) , wtedy dopeiro dadza czadu ;) pozdr Co do X-Fi to też napisz coś o niej. Konkretnie chodzi o to czy po przesiadce z Audigy4 (wersja podstawowa) będzie widać różnicę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ja mam G7 i kupiłem Steelpada 4D (plastik dwustronny). Idzie pięknie na gładkiej stronie. Próbowałem założyć te ślizgacze, które są w komplecie, ale lepiej jest bez nich. Jak się pchnie myszkę, to sama jedzie po padzie. Nie sądzę, żeby z razerem było gorzej. Podkładka nie jest strasznie droga - na allegro coś koło 70zł.Też mam G7 i kupiłem Razora Mantis Control oraz Steelpad 5L. Precyzja działania na obu jest bardzo dobra ale jeśli chodzi o łatwość przesuwania to Razor zdecydowanie górą. Na Steelpadzie mam wrażenie jakby się myszka "przyklejała". Na Razorze przesuwa się zdecydowanie płynnie bez wyczuwania jakichkolwiek oporów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...