Skocz do zawartości
teges

Jaka Podkladka Pod Razer Copperhead - Laser 2000 Dpi ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jutro mam zamiar zakupic ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24248 myszke, czytalem troche testow i tematow na forum i zastanawiam sie jaka podkladka bylaby dla niej najlepsza. w testach najlepiej wypadala na steelpadach wiec pomyslalem ze ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24901 bylaby odpowiednia. w dodatku tej samej firmy, choc to moze akurat jest bez znaczenia. a wy co o tym myslicie ? szczegolnie uzytkownicy Razera Copperheada. uzywa ktos moze tej podkladki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

jutro mam zamiar zakupic ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24248 myszke, czytalem troche testow i tematow na forum i zastanawiam sie jaka podkladka bylaby dla niej najlepsza. w testach najlepiej wypadala na steelpadach wiec pomyslalem ze ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24901 bylaby odpowiednia. w dodatku tej samej firmy, choc to moze akurat jest bez znaczenia. a wy co o tym myslicie ? szczegolnie uzytkownicy Razera Copperheada. uzywa ktos moze tej podkladki ?

Witam !

Mam razera copperhead . Z tego co czytalem najlepsza podkladka pod ta mysz to steelpad 5L .

Zamowielem steelpada bede mial go do tygodnia-dwoch . Jak chcesz to poczekaj to powiem jak sie sprawuje .

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie coraz bardziej sie zastanawiam czy jest sens kupowac taka w sumie droga podkladke.

Witam !

Mam razera copperhead . Z tego co czytalem najlepsza podkladka pod ta mysz to steelpad 5L .

Zamowielem steelpada bede mial go do tygodnia-dwoch . Jak chcesz to poczekaj to powiem jak sie sprawuje .

pozdr

chyba poczekam az Lol~ sie wypowie po zakupie swojej. a wiec Lol~ nie zapomnij sie podzielic wrazeniami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie coraz bardziej sie zastanawiam czy jest sens kupowac taka w sumie droga podkladke.

chyba poczekam az Lol~ sie wypowie po zakupie swojej. a wiec Lol~ nie zapomnij sie podzielic wrazeniami :)

Witam !

O ile wogole dostane ta podkladke , to na peweno podziele sie wrazeniami .

Zamowilem w 4maxie (www.4max.pl) 17/03 podkladke i sluchawki . Czeakm juz ponad 2 tyg (w umowie pisalo ze sklep jest zobowiazany do dostarzczenia przesylki w terminie nie dluzszym niz 2 tyg !) i nie dostalem przesylki (dodam jeszcze ze nie jaki pan Krzysztof podaje mi terminy wyssane z palca) - odradzam kompletnie ten sklep .

Pozdrawiam

Edytowane przez Lol~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam G7 i kupiłem Steelpada 4D (plastik dwustronny). Idzie pięknie na gładkiej stronie. Próbowałem założyć te ślizgacze, które są w komplecie, ale lepiej jest bez nich. Jak się pchnie myszkę, to sama jedzie po padzie. Nie sądzę, żeby z razerem było gorzej. Podkładka nie jest strasznie droga - na allegro coś koło 70zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lol~

"Witam !

Zamowilem w 4maxie (www.4max.pl) 17/03 podkladke i sluchawki . Czeakm juz ponad 2 tyg (w umowie pisalo ze sklep jest zobowiazany do dostarzczenia przesylki w terminie nie dluzszym niz 2 tyg !) i nie dostalem przesylki (dodam jeszcze ze nie jaki pan Krzysztof podaje mi terminy wyssane z palca) - odradzam kompletnie ten sklep .

Pozdrawiam"

I co masz w koncu ta podkladke ??

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lol~

"Witam !

Pozdrawiam"

I co masz w koncu ta podkladke ??

Pozdro

Siemanko !

Wreszcie dostalem slcuhawki i podkladke .

Podkladka naprawde jest wpsaniala . extra trzyma sie biurka - nei da sie jej pzresunac . Mysz chodzi idealnie nie gubi sie , ruchy sa b.precyzyjne , no i ta wiekosc ..

Moge polecic ta podkladke kazdemu .

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe liczylem na dluzszy wywod :)

powierzchnia jest gladka ? mycha dobrze sunie ?

no napisz cos wiecej :)

to w koncu jakies 160zl

ps. a jakie sluchawy ?

pozdro tofik

Powierzchnia jest b.gladka jak na szmaciaka - nie widac ze to szmaciak .

Myszka fajnie po niej jezdzi . Wykonana jest starannie i jest beautifull xd

Nie wiem co moge jeszcze napisac na temta podkladki .. ;p Jesli cos jeszcze chcesz weidziec to zapytaj .

Sluchawki mam takie http://www.4max.pl/default.asp?g=117&gg=107&produkt=1961 .

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pol tysiaka za sluchawy, zaszalales :)

jak dluzej potestujesz to napisz cos o sluchawkach, bo tez sie rozgladam.

pozdro

nei ma sprawy .. za jakis czas napsize cos o slucahwkach .

za pare dni bede mial creative x-fi (z funkcja cmss 3d headphone) , wtedy dopeiro dadza czadu ;)

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nei ma sprawy .. za jakis czas napsize cos o slucahwkach .

za pare dni bede mial creative x-fi (z funkcja cmss 3d headphone) , wtedy dopeiro dadza czadu ;)

pozdr

Co do X-Fi to też napisz coś o niej. Konkretnie chodzi o to czy po przesiadce z Audigy4 (wersja podstawowa) będzie widać różnicę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam G7 i kupiłem Steelpada 4D (plastik dwustronny). Idzie pięknie na gładkiej stronie. Próbowałem założyć te ślizgacze, które są w komplecie, ale lepiej jest bez nich. Jak się pchnie myszkę, to sama jedzie po padzie. Nie sądzę, żeby z razerem było gorzej. Podkładka nie jest strasznie droga - na allegro coś koło 70zł.

Też mam G7 i kupiłem Razora Mantis Control oraz Steelpad 5L. Precyzja działania na obu jest bardzo dobra ale jeśli chodzi o łatwość przesuwania to Razor zdecydowanie górą. Na Steelpadzie mam wrażenie jakby się myszka "przyklejała". Na Razorze przesuwa się zdecydowanie płynnie bez wyczuwania jakichkolwiek oporów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi