kaka Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 z czego i gdzie umieszczacie zazwyczaj zbiorniki wyrownawcze w wc :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 garnek, pojemnik na jedzenie, cokolwiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Na zasilaczu lub z przodu, na dole 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 ja mam pojemnik po farbie Dulux Once (taka co teraz reklamuja raz pociagniesz i juz :)) ma ok 2,2l jest super szczelny i stabilny wykonany z porzadnego i tawrdego plastiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Idziesz do zoologa i kupujesz akwarium (odpowiednie do przepustowości pompki którą umieścisz) np 10 litrów i kładziesz za obudowa tam jest zazwyczaj ciemno. I bedzie spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 kurde bo ja mialem jak narazie pudelko 2l z napisem danone ale stwierdzilem ze kitowato wyglada i postanowilem je zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 z czego i gdzie umieszczacie zazwyczaj zbiorniki wyrownawcze w wc :?: :?: :?: Z porcelany :lol: stoi na muszli :lol: A poważnie, to mam z pojemnika na jedzenie, a umieszczę z przodu na dole w obudowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Baniak na wode 7 litrowy(kupiony w sklepie spozywczym) . Bardzo poreczny i nie zajmuje duzo miejsca. Woda wolno paruje, same zalety. Polecam wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 A ja mam po sloiku :) W wieczku zrobilem otworki na rurki i przykleilem koncowke gwintowana od plastikowej butelki abym mogl odkrecic, pomacac w srodku i ewentaualnie uzupelnic braki plynu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Mate ma fajne zbiorniczki, szczelne i z pomka zabudowna i wyprowadzeniami na weze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...