RaVeN155 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ktos tam o mody pytal http://members.lycos.co.uk/lukaszkras/mx460.JPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 no fajowy wyniczek nie ma co :D aż mnie tknęło żeby włożyć stara gf2 mx400 i ja pomeczyc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 u mnie vmem także nic nie daje... Raven155: a gdyby zrobić VDDQ mod? inna sprawa - gość który ma ponad 11k w opisie swojego wyniku ma: original aircooling 401-675, czyli słabsze takty niż uzyskuje ja... jak to jest? mogę dojechać do 445, ale wydajność się już nie podnosi (widzę po fillrate - który nie zależy od procesora i pamięci w ogóle..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 gdyby ktos inny juz zrobil to mozna by wywnioskowac jak zrobic ale nie widzialem jeszcze. teraz mam karte na pamieciach hynixa albo hyundaia? kij wie ale 650 juz smieca :| optymizmem nie wieje ale moze jakies szanse mam, dam fotki na wieczor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 sie zapowiada ciekawy temacik wiec czekamy na wasze poczynania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 przedsmak akcji no i takie tam przymiarki bo czyms trzeba gowno chlodzic niestety karta poki co kreci sie wyjatkowo slabo, pamieci oszczedzac nie bede ale watpie zeby poszly powyzej 660mhz. rdzen przy 1,75v tez sypie powyzej 400... slowem bieda poki co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 zapowiadfa sie ciekawie tytlko mhz jakos slabo tzn w porownaniu z pierwszego posta w tym temacie ale mzoe zaostrzenie timingow pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 zapowiadfa sie ciekawie tytlko mhz jakos slabo tzn w porownaniu z pierwszego posta w tym temacie ale mzoe zaostrzenie timingow pomoze bo to calkiem inna grafika, dlatego ;) miejmy nadzieje ze ravena lutownica znowu poblogoslawila karta i bedzie dlugo i dobrze dzialac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 @[cahe] --> jesteś z Kielc ? W Skarzysku mam kaskade, jak coś to zapraszam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 @[cahe] --> jesteś z Kielc ? W Skarzysku mam kaskade, jak coś to zapraszam ;) mówisz serio? ... bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ' date='27 Mar 2006, 00:09' post='2043531'] mówisz serio? ... bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia ;-) Ya, mówię serio :) Zmoduj sie to jak tylko sie da, i umówimy się jakoś, jak coś to PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 witam [cahe] jak z postepami u ciebie? ja poki co zero postepow z OC ale zrobilem juz chlodzenie odpowiednie dla mojego gf (prawie gotowe, kosmetyczne zmiany jeszcze i bedzie calkiem ready). tak to wyglada na chwile obecna, wieczorem moze przetestuje, poki co bez benchow ale moze sie dowiem na ile lata to gpu i co w ogole daje fc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 postępów żadnych, przesiadłem się na PCI-E... na moim starym P IV i tak bym więcej punktów nie wykręcił. Potrzebne byłyby dobre pamiątki i jakiś A64 najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...