molu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Sory za lamerskie ;) Jako ze moj gto heatpipe umarl i nie dostane juz takiego rozgladam sie za czym innym cichym i pytanko czy np 7600gt lub podobne w tej klasie maja w orginale chlodzony tylko rdzen czy pamiatki tez ? Bo nie po to robilem chlodzeni cpu zeby wyl mi teraz wentyl na grafie i chcialbym dorzucic jakis bloczek na gpu :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeking Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Z tego co wiem to chlodzony jest tylko rdzen, pamieci sie az tak nie nagrzewaja. Ja chce sobie kupic taka karte i mysle czy moj abadonik na nia wejdzie bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Tez chce ją kupic .... tylko najpierw bede musiał znaleźć kupca na moją starą grafe. Myśle że radiatorki na memkach to jej nie zaszkodzą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...