djdred Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Witam mam problem chyba z mioja plyta gl, poniewaz gdy chce wypalac plyty dvd wiecej niz x4 to potwornie mi skacze bufor itp i plyta wypala sie nawet przy x16 wiecej niz 11 min (verbatim, tdk),rozne konfiguracje podłaczenia taśmy itp, sprawdzilem moja nagrywarke na innym PC i jest wszystko ok tzn x16 wypala 6 min. Zapozyczylem tasmy itp z owego pc zrobilem pelna defragmentacje o&o i diskeeper sprobowalem u mnie i dalej tak samo jak robie test nero przed wypaleniem to mam max x 8-9 a nieraz ponizej 8 wiec lipa czy to moze byc wina windowsa (jest zainstalowany już 6 miechów ale uzywam roznych czyscicieli itp) czy moze to odrazu plyta gl co mam robic zmienic na czysta winde itp POMOCY Nagrywarka NEC 3540a (rożne biosy) plyta gl Asus a7v8x-x (bios 1013 i 1014) dysk Segate ata100 120 gb 7200 ST3120022A proc. Amd 2500 itp Edytowane 23 Marca 2006 przez djdred Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 A ta nagrywarke to masz podlaczona na osobnej tasmie czy razem z dyskiem???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...