Undofen Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 U mojego brata na tv-out Ati Ragea pro nie ma koloru, wszystko jest ok, obraz ok a koloru nie ma, co robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Mam ten sam problem tylko, ze na CLAP'ie i nikt nie umial mi pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Może (a raczej na pewno) jest domyślnie na NTSC. Zmień na PAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Może (a raczej na pewno) jest domyślnie na NTSC. Zmień na PAL Jest ustawione na pal, problem w tym ze jest duzo rodzajow pali a tu nie mozna zadnego wybrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 moj kumpel ma gf2ti i tez nie moze uzyskac koloru, i nikt nie wie dlaczego... smieszna sprawa, nawet na pal auto czy jak mu tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 czy ta karta ma wyjście S-VHS jeśli tak to jest to wina kabla trzeba pozamieniac kabelki na wtyczce tylko nie pamiętam które. Miałem kiedyś taki problem i teraz jest wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...