Krajan Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Witam, posiadam laptopa Aristo, i gdy chce bootowac cd z win xp sp2 wyskakuje taki napis : Boot CD-ROM Type: Non-Emulation Booting i nic sie dalej nie dzieje, dioda od cdromu caly czas sie pali... nie mam w nim flopa wiec nie moge zbootowac cd z dyskietki, a jak wypale bootowalne cd z plikawi win98se to jak wyjme plyte i wloze od winxp to pokazuje ze jest zla plyta i kaze mi wsadzic spowrotem tamta... nie mam juz pojecia co robic .. pomocy Edytowane 23 Marca 2006 przez Krajan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts_Alpin Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Witam, posiadam laptopa Aristo, i gdy chce bootowac cd z win xp sp2 wyskakuje taki napis : Boot CD-ROM Type: Non-Emulation Booting i nic sie dalej nie dzieje, dioda od cdromu caly czas sie pali... nie mam w nim flopa wiec nie moge zbootowac cd z dyskietki, a jak wypale bootowalne cd z plikawi win98se to jak wyjme plyte i wloze od winxp to pokazuje ze jest zla plyta i kaze mi wsadzic spowrotem tamta... nie mam juz pojecia co robic .. pomocy widocznie nie jest to cdrom botowalny-ten xp.A jak go zbootujesz z 98 to tak od razu nie odpalisz setup w winxp.Skołuj(znaczy zakup) sobie bootowalny xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picior Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 ja mam aristo i zadnych problemów nie ma znim, zgadzam sie z przedmowcą. Ewenualnie na probe mozesz sciagnac z netu jakas kopie botowalna jk bedzie smigac to zakupisz oryginala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...