Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie radzicie mi kupić ślizgacze i podkładkę do tej myszki?

Warunek - w pionie rozmiar podkładki nie może przekraczać 21-22cm.

Zależy mi na jak nejlepszym ślizgu przy małym ruchu myszką.

Jakie ślizgacze? Przecież są fabryczne. I ona śmiga po wszystkim więc kup sobie co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie ślizgacze? Przecież są fabryczne. I ona śmiga po wszystkim więc kup sobie co chcesz.

Wiem, że są fabryczne, ale jak wiadomo nie od dziś, że to co jest fabryczne niekoniecznie jest dobre.

A jaką podkładkę polecasz? Mam teraz jakąś zwykłą szmatę za 10zł i na biurku mysz ślizga się lepiej.

Ale szkoda zedrzeć myszkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że są fabryczne, ale jak wiadomo nie od dziś, że to co jest fabryczne niekoniecznie jest dobre.

A jaką podkładkę polecasz? Mam teraz jakąś zwykłą szmatę za 10zł i na biurku mysz ślizga się lepiej.

No to sie sporo mylisz... w g7/g5 jedna z najlepszych rzeczy sa wlasnie slizgacze, duze , nie scieraja sie tak szybko jak w mx'ach i slizgaja sie o wiele lepiej od mx'ow. Wspolpracuja lepiej niz oryginalne slizgi od icemata na tym padzie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaką podkładkę polecasz? Mam teraz jakąś zwykłą szmatę za 10zł i na biurku mysz ślizga się lepiej.

Teraz mam jakąś piankowo-materiałową i nie jest źle ale zamówiłem Razora (też materiałowego) i zobacze czy będzie jeszcze lepiej. Jak nie to spróbuje Steelpada 5L (plastikowego).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi