jojoro Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Jakie radzicie mi kupić ślizgacze i podkładkę do tej myszki? Warunek - w pionie rozmiar podkładki nie może przekraczać 21-22cm. Zależy mi na jak nejlepszym ślizgu przy małym ruchu myszką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Jakie radzicie mi kupić ślizgacze i podkładkę do tej myszki? Warunek - w pionie rozmiar podkładki nie może przekraczać 21-22cm. Zależy mi na jak nejlepszym ślizgu przy małym ruchu myszką. Jakie ślizgacze? Przecież są fabryczne. I ona śmiga po wszystkim więc kup sobie co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Jakie ślizgacze? Przecież są fabryczne. I ona śmiga po wszystkim więc kup sobie co chcesz.Wiem, że są fabryczne, ale jak wiadomo nie od dziś, że to co jest fabryczne niekoniecznie jest dobre. A jaką podkładkę polecasz? Mam teraz jakąś zwykłą szmatę za 10zł i na biurku mysz ślizga się lepiej. Ale szkoda zedrzeć myszkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ja mam Stellpada 4d i jestem zadowolony. :) Po gładkiej stronie, bo po szorstkiej nie jest niestety najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Wiem, że są fabryczne, ale jak wiadomo nie od dziś, że to co jest fabryczne niekoniecznie jest dobre. A jaką podkładkę polecasz? Mam teraz jakąś zwykłą szmatę za 10zł i na biurku mysz ślizga się lepiej. Ale szkoda zedrzeć myszkę :) No to sie sporo mylisz... w g7/g5 jedna z najlepszych rzeczy sa wlasnie slizgacze, duze , nie scieraja sie tak szybko jak w mx'ach i slizgaja sie o wiele lepiej od mx'ow. Wspolpracuja lepiej niz oryginalne slizgi od icemata na tym padzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 jaką podkładkę polecasz? Mam teraz jakąś zwykłą szmatę za 10zł i na biurku mysz ślizga się lepiej. Ale szkoda zedrzeć myszkę :) Teraz mam jakąś piankowo-materiałową i nie jest źle ale zamówiłem Razora (też materiałowego) i zobacze czy będzie jeszcze lepiej. Jak nie to spróbuje Steelpada 5L (plastikowego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...