Gość JestemNoobem Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Gra logiczna coś jak TIM tylko, że w grafice 3d i z pełną fizyką. http://www.gamedev.net/community/forums/to...topic_id=382027 A z tąd http://www.armadillorun.com/demo/ można pobrać demko. Przyznam, że gra odłączyła mnie na 2 godziny od świata. Naprawde świetna zabawa. Bawiłem sie lepiej niż przy graniu w quake 4. Mój wynik to 664$ :razz: Edytowane 23 Marca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Fajna gierka. Przypomniała mi się taka gierka co się mosty budowało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 :lol: już mam 678 $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 WoW, dziwne ze takie male zainteresowanie. Gierka wymiata, a tu cisza ;] Noi 1mb robi wrazenie :P Budujemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja chce tego pełną wersje! Jak przejde wszystkie 6 leveli to zapodam wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Jak na gre robioną przez programiste "amatora". Levele można sćiągnąć z tąd http://www.armadillorun.com/levels/ A pełna wersja bedzie niedługo. http://img134.imageshack.us/slideshow/play...3005547efp.smil a tak sie bawia ludzie z wyobraznia :D mam już 690 :D Edytowane 24 Marca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Zagrałem do 3 lvl'a i gra mnie całkowicie pochłonęła :] Idę grać dalej i czekam na pełną wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) No to ja mam 582. Narazie ;) Na czym tak zaoszczędziłeś że masz 678? Ja już na niczym nie moge :/ Jeszcze muszę się pobawić, narazie były pierwsze podejścia :lol: Te dwa levele które podałeś mi nie działają. Edytowane 24 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 te 2 levele chyba beda do wersji fuul której jeszcze niema ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 To chyba że tak ;) Zagrałem znowu chwilke i mam 610 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 super, czekam na fulla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ja mam równe 700 $ Pełna ma być w przeciągu tygodnia. A ja dopiero wczoraj odkryłem że są inne widoki z kamery np. jak już weźmiemy start to morzemy "śledzić" tą "piłke" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 A ja tam wole normalny widok. Mam coś koło 645$ już :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ta gra to test na kreatywne myślenie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 To coraz lepiej myśle ;) 654$ - Jeszcze jak by wypłacali (za prace umysłową) :lol: :lol2: Tylko nie wiem jak ktoś może mieć w Void 2 210$... Ja mam 128$ musze pomyśleć i może chociaż do tych 170 dotargam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ja dziś sobie zapusciłem i po 5 minutach zabawy 720$ w Void 2 mam 130 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Poprawiłem Void 2 :P Mam 138$ Razem 666$ :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 B) jak ty to zrobiłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ty się ze mnie nie śmiej bo to jest tragiczne :( :P Tylko 666$ razem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 dajcie screena z wynikami $$$ poszczegolnych leveli ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 http://img115.imageshack.us/my.php?image=omg8wv.jpg Screen z jednego lvlu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 kiedy pelna wersja bo demko za krotkie jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 http://img115.imageshack.us/my.php?image=omg8wv.jpg Screen z jednego lvlu :P No ale tu nie chodzi o to byś pokazał jak to zrobiłeś, ale ile $ zaoszczędziłeś! ;-) np. (tyle ze ostatni level niezrobiony jeszcze...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Nad ogolnym wynikiem pracuje tj. poprawiam go ;>, a na tamtym screenie widac ile $ zaoszczedzilem na tym jednem lvlu :D 384 za all levele to moj max ;] Edytowane 26 Marca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) dobra nie bede sie bawił ;] http://img47.imageshack.us/my.php?image=arm0tz.jpg do 800 dojechać to chyba niemożliwe Edytowane 26 Marca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 o kurde... no ja nie wiem jak Wy to robicie, gdzie aż tyle zaoszczędziłeś... :| ps. void 2 w ogóle nie mam narazie pomysłu jak zrobić by mieć >100$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 To ja też zapodam ;) Może wieczorkiem jeszcze coś zaoszczędze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) dobra nie bede sie bawił ;] http://img47.imageshack.us/my.php?image=arm0tz.jpg do 800 dojechać to chyba niemożliwe no nie mogę Cię dogonić ;/ Edytowane 27 Marca 2006 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) no no ładnie ładnie a ja popatrzałem i też już mam w spadku 192 ;] czyli teraz mam 748$ Edytowane 27 Marca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 słuchaj a jak robisz Void 1? na gun shot? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...