sucker Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Witam Znajomy poprosil mnie abym pomogl mu w kupnie skanera ale to nie moja dziedzina wiec moze pomozecie mi :) Ma to byc jak najtanszy skaner ale nie jakis szmelc. Dzieki za wszelkie sugeste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam Znajomy poprosil mnie abym pomogl mu w kupnie skanera ale to nie moja dziedzina wiec moze pomozecie mi :) Ma to byc jak najtanszy skaner ale nie jakis szmelc. Dzieki za wszelkie sugeste. troche więcej danych prosze. do czego ma być....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8956 Mustek BearPaw 2448 TA Plus mam i polecam. Jak bys kupował to tylko CCD, CIS odpuść. Faktycznie niewiele napisałes. Ile masz mamony na dane dobro ?? Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...